Hovenier Vleuten
Image default
Bedrijven

Een duidelijke en goede communicatie

Wanneer u met uw bedrijf ook te maken krijgt met Fransen, is het fijn als een vertaalbureau Frans met u meekijkt. Duidelijke communicatie speelt natuurlijk een grote rol bij het werven van klanten. U wilt natuurlijk niet verkeerd begrepen worden. Dit kan immers een hele boel gezeik en frustratie opleveren vanaf beide kanten. Als u een website heeft met verschillende talen opties, kunnen wij u helpen vertalen naar het Frans. Zo bent u er zeker van dat de teksten op uw site helemaal kloppen en dat er geen miscommunicaties kunnen ontstaan. De teksten die u aanlevert worden vertaald door iemand die vloeiend Frans spreekt en schrijft.

Een last van uw schouders

Als u in de situatie komt dat u met een Fransman iets moet bespreken of overleggen, kunnen wij u ook van dienst zijn. Wij begrijpen namelijk maar al te goed dat het lastig of spannend kan zijn om een gesprek in het Frans te voeren als dat niet een taal is die u goed beheerst. U wilt natuurlijk geen fouten maken, elke fout kan betekenen dat de klant afhaakt. Dat is uiteraard iets wat u wilt voorkomen. Wij kunnen u een tolk aanbieden die mee gaat of luistert met het gesprek. Hij zal dan de tussenpersoon worden tussen u en de klant. Zo wordt het voor iedereen duidelijk wat er wordt gezegd en worden er geen fouten gemaakt.

Een zeer veelzijdig vertaalbureau

Vertaalbureau Frans staat dus om meerdere vlakken voor u klaar. Als u benieuwd bent naar alle opties of als u interesse heeft in een van de besproken opties, dan kunt u een mail sturen naar ons. Wij antwoorden dan zo spoedig mogelijk. Als u ons direct wilt spreken, kunt u ons ook bellen. Zodra u de teksten voor uw site heeft aangeleverd, gaan wij zo spoedig mogelijk voor u aan de slag. Binnen vijf werkdagen is uw tekst naar het Frans vertaald door ons vertaalbureau. U hoeft dus nooit lang te wachten op uw teksten. Zodra de tekst bij u binnenkomt, mag u hem natuurlijk meteen publiceren.