Hovenier Vleuten
Image default
Bedrijven

Geniet van sfeervolle vlaggenmast kerstverlichting

Met kerst hebben we plezier en trakteren we onszelf op de laatste trends als het gaat om kerstverlichting. De patronen, kleuren en effecten variëren met kleurveranderende slingers of gevelspots. Houd je het simpel met heel sobere versieringen of kies je voor praktisch met verlichting aangesloten via een app of een afstandsbediening? Dit jaar is er voor ieder wat wils!

 

Vlaggenmast kerstverlichting voor buiten

Met Kerstmis zijn ze allemaal van de partij: rendieren, pinguïns, ijsberen, de kerstman en – aangezien ze trendy zijn – ook eenhoorns. Vlaggenmast kerstverlichting is populaire kerstverlichting buiten, daarover kunnen we het allemaal eens zijn. Stap in de wereld van kerstverlichting, dat je overigens niet alleen kerst kunt opzetten, want het mooiste van een zeehond, een vink, een eenhoorn of een vlaggenmast is dat ze na de feestdagen nog steeds prachtig staan ​​in je tuin.

 

Extra sfeer met kerstverlichting in de vorm van een vlaggenmast

Vlaggenmast kerstverlichting zorgen op je werkomgeving, maar ook in je achtertuin voor extra sfeer en gezelligheid. Zowel jij als de buurtbewoners zullen ontzettend genieten van zo een sfeervolle kerstboom. Bedenk hoe een enorme Fairybell®-boom op je erf staat en mensen van op afstand al kunnen genieten van de prachtige gloed die deze vlaggenmast kerstverlichting uitstraalt. Een zee van vederlichte twinkelende lichtjes die in de vorm van een vlag zijn geplaatst, met in het midden een paal. De silhouet dat deze unieke kerstverlichting produceert is gegarandeerd een echte blikvanger!

 

Gemakkelijk te installeren blikvanger in je tuin

Nu Kerstmis met rasse schreden nadert, vormt decoratie een essentieel onderdeel van de gezellige kerstsfeer, en wat zou Kerstmis op de donkere en koude decemberavonden zijn wanneer je ze moet doorbrengen zonder prachtige kerstverlichting? De prachtige Fairybell vlaggenmast kerstverlichting, die verkrijgbaar zijn in de maten 6, 8 en 10 m, zijn gemakkelijk te installeren dankzij de slimme drukknopsystemen. Op deze manier voorkom je dat je onnodig frustreert temidden van de drukke kerstactiviteiten.

 

Het meest voorkomende type vlaggenmast kerstverlichting

Het meest voorkomende type vlaggenmastverlichting zijn armaturen die op grondniveau aan de voet van de vlaggenmast zijn geïnstalleerd. Deze armaturen zijn ontworpen om op hun plaats te worden bevestigd en een licht of lichten op de vlag te laten schijnen in tijden van duisternis. De beste resultaten worden verkregen door drie lichten rond een enkele paal te plaatsen, ongeveer een derde tot de helft van de lengte van de vlag vanaf de paal. De helderheid van de verlichting is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

 

Als je liever geen armaturen aan de voet plaatst

Je kunt uplighters gebruiken als je liever geen armaturen aan de voet van de vlaggenmast installeert. Dit soort armaturen worden aan de paal zelf bevestigd en richten zich op de vlag in plaats van op de hele vlaggenmast. Gebruik schijnwerpers om van de vlaggenmast en het nabijgelegen landschap een focuspunt te maken.

Eén schijnwerper is over het algemeen voldoende om de hele vlaggenmast en de directe omgeving te verlichten. Je kunt ook schijnwerpers kopen die zich op de vlag concentreren en heel weinig van de omgeving verlichten, zodat je de vlag in de schijnwerpers kunt zetten, maar ook het landschap rond de vlaggenmast vaag kunt weergeven.

 

Soorten lampen die worden gebruikt in vlaggenmastverlichting

Halogeenlampen

De meeste verlichtingssets voor vlaggenmasten zijn uitgerust met halogeenlampen. Dit soort lampen is een geavanceerd type gloeilampen. Het glas is sterker om het gebruikte halogeengas onder hogere druk te bevatten. Halogeenlampen zijn al vele jaren een industriestandaard voor werklampen en koplampen van voertuigen vanwege het vermogen om een ​​helderder licht te geven dan gloeilampen.

LED-lampen

LED-verlichtingsarmaturen zijn de meest energiezuinige en milieuvriendelijke lampen die er zijn. Naast energiebesparing heeft dit type licht een lange levensduur. Over het algemeen branden LED-lampen tot 100.000 uur voordat ze moeten worden vervangen. Veel vlaggenmastverlichtingssets bieden je de mogelijkheid om te kiezen voor LED in plaats van halogeen.

 

Verkrijgbaar in verschillende spanningen

Zowel halogeen- als ledlampen zijn verkrijgbaar in verschillende spanningen. Hoe lager de spanning, hoe minder energie er verbruikt wordt bij het branden van de lamp. Hoogspanningslampen hebben een helderder vermogen, maar kosten over het algemeen meer om te branden en moeten veelal door een elektricien worden geïnstalleerd vanwege het gevaar van werken met hoge spanningen.

Er zijn ook vlaggenmastlampen die werken op zonne-energie: ze gebruiken de zon om de lichten van stroom te voorzien. De energie van de zon wordt overdag opgeslagen en kan ’s nachts tot acht uur verlichting geven in vlaggenmastverlichting. Het voordeel van solarverlichting is dat, als het systeem eenmaal is geïnstalleerd, er geen verdere kosten zijn dan normaal onderhoud.

 

Versier de tuin met kerstverlichting voor de vlaggenmast

Zowel voor binnen als voor uiten zijn er veel leuke kerstverlichting en lichtsnoeren. Net een eetje anders dan de standaard decoraties, maar zeker niet minder sfeervol, is ongetwijfeld de vlaggenmast kerstverlichting. Bekijk eens de prachtige Fairybell lichtkettingen, die met sierlijke slingers van LED-lampjes je vlaggenmast er als een feestelijk verlichte kerstboom uit laten zien. Dat zo een lichtjesboom, waarvan de lichtkettingen van Europese makelij zijn en een hoge kwaliteit hebben, de kerststemming zal verhogen, staat zonder meer vast.

 

Gezellige sfeer ondanks de koude en donkere winter

Ervaar de gezelligheid van kerstverlichting niet alleen buiten, maar ook in huis. Daarvoor hebben we een ruim assortiment aan kerstbomen in kleinere formaten, die prachtig zullen staan bij het raam. Je kunt kiezen uit de maten 26 cm, 32 cm, 42 cm en 51 cm die allemaal op batterijen werken. Wil je meer weten over onze kerstverlichting voor vlaggenmasten of andere soorten kerstverlichting, dan staan ​​onze medewerkers klaar om jou van dienst te zijn!