Hovenier Vleuten
Image default
Zorg

Wonen in één van de beste zorginstellingen in Groningen

Wanneer u op zoek gaat naar geschikte zorginstellingen in Groningen, komt u er al gauw achter dat er veel bij dit keuzeproces komt kijken. De zorginstelling moet niet alleen aan uw verwachtingen voldoen ten aanzien van de zorg die u eventueel nodig heeft, maar moet ook een comfortabele woonomgeving voor u zijn. Eén van de meest innovatieve en toonaangevende zorginstellingen in Groningen is woonlandschap De Leyhoeve.

Informatie over wonen in een luxe woonlandschap

Eén van de betere zorginstellingen in Groningen beschikt uit maar liefst 208 luxe, zelfstandige appartementen voor bewoners van 55 jaar en ouder. Door dit innovatieve concept wordt het mogelijk voor 55-Plussers om langer zelfstandig te wonen, met het gemak dat er, indien nodig, dag en nacht hulp kan worden ingeschakeld. Er zijn altijd voldoende zorgmedewerkers aanwezig. Naast de zelfstandige appartementen vindt u in dit woonlandschap tevens 74 Zorgsuites voor mensen die meer zorg nodig hebben. Denkt u bijvoorbeeld aan mensen met lichamelijke beperkingen waardoor zij hulp nodig hebben bij alledaagse dingen, maar ook aan mensen met verschillende vormen van dementie. Er zijn tien gemeenschappelijke huiskamers aanwezig waar altijd een huismoeder, of huisvader aanwezig is. Evengoed heeft u ook in dit gedeelte van het complex de privacy van een eigen kamer en kunt u zelf uw dag indelen naar uw eigen wensen.

Een zorginstelling met de service van een hotel

Wie had gedacht dat wonen in een zorginstelling zo prettig kon zijn? Bewoners van het woonlandschap ontvangen niet alleen de zorg die zij nodig hebben, maar kunnen ook rekenen op de service die normaal van een hotel verwacht kan worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruikt te maken van roomservice. Verder zijn er verschillende faciliteiten op het complex aanwezig waar u tegen betaling gebruik van kunt maken. Er zijn meerdere restaurants te vinden, een fitnessruimte en zelfs een zwembad, inclusief sauna.

https://www.leyhoeve.nl/