Hovenier Vleuten
Image default
Beauty en verzorging

Zelfzorg in de vorm van Koreaanse gezichtsverzorging

Het is belangrijk om goed voor je zelf te zorgen en daarvoor is het nodig om de tijd te nemen. Vaak is het lastig om tijd voor jezelf te nemen, we zijn doorgaans bezig met andere ‘belangrijkere’ dingen. Een goede manier om tijd voor jezelf te nemen is door je gezichtsverzorging elke dag bij te houden. Zie het als een momentje voor je zelf en niemand anders. Je doet het omdat je om jezelf geeft, niet omdat je er een bepaalde manier moet en wil uit zien, maar omdat je het verdient.

Gezichtsverzorging routine

Gezichtsverzorging werkt het best als je het elke dag bij houdt, dit zou dan je gezichtsverzorging routine zijn. De beste manier, volgens wetenschappers, om een routine te beginnen is om klein te beginnen en er elke keer een stapje bij te zetten. Koreaanse gezichtsverzorging klinkt misschien heel erg overweldigend in het begin, maar je moet dus klein beginnen! Een voorbeeld zou kunnen zijn, dat je elke gezichtsverzorging routine in de ochtend en in de avond, begint met lipbalsem op te doen. Een andere goede stap die je kunt toevoegen en laagdrempelig is, zijn gezichtsmaskers.

Koreaanse gezichtsmaskers

Een cruciaal deel van Koreaanse gezichtsverzorging zijn de gezichtsmaskers, welke je koopt bij Masuka Mask. Misschien heb je wel een eerder gehoord van de 10-stappen Koreaanse gezichtsverzorging. Stap 7 van deze 10 stappen, is het gezichtsmasker. Het wordt aangeraden om een gezichtsmasker minstens 1 tot 2 keer per week te doen. Perfect dus om even wat tijd voor je zelf te nemen! Door het gezichtsmasker op te doen, wordt je bijna geforceerd om eventjes niks te doen. Want als je teveel beweegt zal het gezichtsmasker toch echt van je gezicht glijden! Je kan hem dus makkelijk gebruiken als je tv kijkt op zondagavond, zodat je lekker uitgerust en met een mooie verzorgde huid een nieuwe week in kan gaan. Bekijk snel het volledige aanbod van Masuka Mask online!