Hovenier Vleuten
Image default
Beauty en verzorging

Bij deze kapsalon in Den Haag bent u verzekerd van een mooi kapsel

Een coupe soleil, wassen, föhnen: Your In Hair biedt het allemaal. Deze kapsalon in Den Haag biedt een groot aantal verschillende diensten aan waar u gebruik van kunt maken. Zo kunt u er terecht om uw puntjes te laten bijknippen, uw haar te laten verven, uitgroei bij te laten werken of een heel nieuw kapsel te laten knippen. En is uw haar beschadigd? Met een haarmasker wordt het zo weer hersteld.

Over het bedrijf

Your In Hair is een luxe kapsalon in Den Haag. Kwaliteit staat daarom ook voorop. Er wordt alles gedaan om ervoor te zorgen dat u met het perfecte kapsel de deur uitloopt. De medewerkers zijn de besten in hun vak en er wordt gebruikgemaakt van de beste kappersproducten. Die producten kunt u bovendien zelf kopen, zodat u ook thuis de beste verzorging aan uw haar kunt geven. Vaak kunt u zelfs profiteren van leuke kortingen.

Het interieur van de salon straalt sfeer uit

De kapsalon in Den Haag is op een luxe en stijlvolle manier ingericht. Het is een echte beautysalon waar u zich helemaal op uw gemak kunt voelen. Er staan verschillende heerlijke kappersstoelen klaar, zodat er meerdere klanten tegelijk geholpen kunnen worden. Bovendien is de ruimte groot en overzichtelijk, waardoor de kappers elkaar niet snel in de weg lopen. De wanden zijn aangekleed met talloze verzorgingsproducten, zodat u zich echt in de wereld van kappers waant.

Volg de salon op social media en blijf op de hoogte

Bent u erg enthousiast geworden over deze kapsalon in Den Haag en wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg de kapsalon dan op social media. Het bedrijf is actief op Instagram en Facebook. Hier komt u alles te weten over de laatste nieuwtjes van de kapsalon. Is er een aanbieding? U ziet het op social media. Ook als het bedrijf een dag gesloten is, komt u dat via deze weg te weten. Tevens vindt u hier inspirerende quotes. Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact op met deze salon.

https://yourinhairkappers.nl/