Hovenier Vleuten
Image default
Beauty en verzorging

Diverse nagelproducten bij deze online groothandel

Als startende nagelstyliste is het kopen van de juiste benodigdheden een van de eerste dingen waar je je waarschijnlijk mee bezig houdt. Het is vaak een hele klus om alle producten los bij elkaar te zoeken. Daarom kun je bij Royal Nail School eenvoudig een starterspakket kopen voor de beginnende nagelstyliste. Hierin zit alles wat je nodig hebt om jouw eerste klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Ben je al wat meer ervaren? Ook dan kun je bij deze specialist terecht. Bekijk het ruime assortiment van deze groothandel online en vul jouw voorraad aan met een aantal nieuwe, innovatieve nagelproducten.

Probeer diverse producten uit

Met het ruime assortiment aan nagelproducten van deze online groothandel, kun je altijd wel weer iets nieuws vinden om uit te proberen. Zo verkopen ze niet alleen 40 soorten builders, 500 verschillende kleuren, 300 color powders en 300 CrystaLac Gel Polishes, maar ook nail art producten zoals Shapes, Crystal Pixies, Tiny Treasures en Crystal Nail Tips. Wat voor producten je ook zoekt, bij Royal Nail School vind je het gegarandeerd. Daar komt nog bij dat deze specialist altijd op zoek is naar de nieuwste en meest innovatieve producten op de markt. Ieder seizoen komen er wel nieuwe producten bij waardoor het aanbod ook constant veranderd. Bestel jij jouw nagelproducten bij Royal Nail School? Dan ben je dus verzekerd van de nieuwste trends en technieken!

Begin met een opleiding tot nagelstyliste

Naast het verkopen van diverse nagelproducten, houdt deze groothandel zich ook bezig met het aanbieden van diverse opleidingen voor nagelstylisten. Zowel beginnende als meer ervaren nagelstylisten kunnen hieraan deelnemen. Voor iedereen is er wel een passende opleiding te vinden. Wil je je graag hiervoor aanmelden? Neem dan contact op met Royal Nail School via hun website. Wil je graag nagelproducten bestellen? Bezoek dan de webshop en ontdek het aanbod van deze specialist. 

https://crystalnails.nl/