Hovenier Vleuten
Image default
Dienstverlening

Waar houd Hovenier Schiedam zich vooral mee bezig?

Een tuin kan er heel verschillend uitzien en dat heeft natuurlijk te maken met de smaak van degene die in het huis wonen. Iedereen heeft een andere smaak en andere wensen als het op een tuin aankomt. De een zit er het liefst de hele dag en de ander blijft liever binnen of gebruikt de tuin voor zijn of haar kinderen om te spelen. Een hovenier houdt zich vooral bezig met het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van een tuin. Dit is ook waar hovenier Schiedam zich vooral mee bezig houdt. Ben je opzoek naar een hovenier in Schiedam en wil je graag een ontwerp laten maken? Neem dan gerust contact op of neem een kijkje op de website. In dit artikel vertel ik nog wat meer over het hoveniersbedrijf Ekhart Groen.

Wie zijn hovenier Schiedam?

Het hoveniersbedrijf is opgericht in 2011 en word momenteel geleid door de twee jongens Dennis en Lourens. Ze hebben een echte passie voor groen en vinden het daarom ook echt belangrijk dat ze iedereen weer blij kunnen maken met een mooie tuin. Het bedrijf werkt niet alleen aan tuinen in Schiedam maar ook in de regio Vlaardingen, Rotterdam en Westland.

Wat kun je allemaal door ze laten doen?

Je kunt er terecht voor al je ideeën of vragen die je hebt voor een eventuele nieuwe tuin. Je kunt er terecht voor het vragen van alleen onderhoud aan je huidige tuin. Je kunt er ook terecht voor het maken van een ontwerp voor een nieuwe tuin bij jou thuis. Wanneer je een paar nieuwe ideeën hebt, of juist meer inspiratie of adviezen nodig hebt, kun je met Ekhart Groen contact op nemen en kun je samen alle wensen die hebt bespreken. Samen kom je tot een mooi ontwerp en kunnen zij aan de slag gaan met het aanleggen en werkelijkheid maken van je nieuwe tuin!