Hovenier Vleuten
Image default
Zorg

Coaching en begeleid wonen voor jongeren

Zijn er bepaalde zaken waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt? Wat is je huidige studie-, werk- en woonsituatie? En zijn er bepaalde dingen je graag zou willen veranderen? Leviaan is een organisatie die jongeren met een psychische kwetsbaarheid bijstaat bij de ontwikkeling tot zelfstandigheid. Dit doen ze onder andere door het begeleid wonen voor jongeren traject: Kamers met Kansen.

Project Kamers met Kansen

Kamers met Kansen is een lopend project van Leviaan. Dit project biedt diverse mogelijkheden aan voor jongeren die begeleiding nodig hebben tijdens het zelfstandig wonen. Met behulp van professionals wordt er samengewerkt aan een toekomst voor jongeren met bijvoorbeeld autisme. In een stabiele omgeving wordt er wooncoaching aangeboden.

Ondersteuning tijdens je ontwikkeling tot zelfstandigheid

Tijdens het traject begeleid wonen voor jongeren, genaamd Kamers met Kansen, krijg je een coach toegewezen die je ondersteunt in je ontplooiing tot zelfstandigheid. De coach kijkt samen met jou naar je huidige situatie. Denk hierbij aan je woon-, school-, studie- of werksituatie, maar ook naar je sociale relaties met anderen. Wat zijn je persoonlijke doelen? Hoe zie je jouw toekomst het liefste voor je? Samen met je coach ga je aan de slag met deze doelen voor de langere termijn.

Wacht niet langer met het creëren van een stabiele woonomgeving

Wil je graag werken aan het creëren van een stabiele woonomgeving? Werk dan samen met de coaches van Leviaan aan een mooie toekomst. Kies voor begeleid wonen voor jongeren van deze organisatie. Tijdens het begeleid wonen krijg je alle vaardigheden aangeleerd om je staande te houden in de huidige maatschappij. Daarnaast wordt er ook individuele trajectbegeleiding aangeboden van een hulp- of zorgverlenende instelling om je zoveel mogelijk bij te staan. Neem contact op met de specialisten via de contactgegevens op de website en ontdek alles over het traject begeleid wonen voor jongeren.

https://leviaan.nl/