Hovenier Vleuten
Image default
Beauty en verzorging

Laat uw nagels goed verzorgen bij deze nagelsalon in Den Haag

Kunnen uw nagels en handen wel een verzorgingsbehandeling gebruiken en bent u woonachtig in regio Den Haag? Dan gaat u het best naar nagelsalon City-Nails en Beauty in het centrum van Den Haag. Hier kunt u terecht voor uiteenlopende behandelingen, van een traditionele manicurebehandeling tot acrylnagels volgens de laatste technieken. Waar u ook voor gaat: uw nagels worden op en top verzorgd!

Nagels zijn ons visitekaartje

Nagels zijn het visitekaartje van elke vrouw. Vraagt u zich af waarom? Omdat we onze handen en nagels bij ontzettend veel bezigheden gebruiken! Denk maar aan het begroeten van anderen, het aanwijzen van zaken en gewoon in het dagelijkse werk. Doordat uw nagels zoveel zichtbaar zijn, is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Zo straalt u direct uit dat u persoonlijke verzorging hoog in het vaandel heeft staan. Het belang van goed verzorgde nagels begrijpen ze bij City- Nails en Beauty als geen ander. U doet er dan ook goed aan om bij deze nagelsalon in Den Haag langs te gaan voor uw hand- en nagelverzorging. U heeft daarbij keuze uit de volgende behandelingen:

  • Verschillende manicurebehandelingen
  • Acrylbehandelingen volgens verschillende technieken
  • Gelnagellak

Maak een afspraak voor een behandeling naar keuze

Hoe laat u uw nagels het liefst verzorgen? Het maakt niet uit, want bij deze nagelsalon in Den Haag kunt u met al uw wensen terecht. Alle behandelingen worden bovendien met de grootste zorgvuldigheid en volgens alle hygiëne-eisen uitgevoerd. Maak uw keuze uit de diverse behandelingen van de nagelsalon in Den Haag en plan direct een afspraak voor een verwenmoment in. Het inplannen van een afspraak kan via de website, maar ook door contact op te nemen met de salon. U vindt de contactgegevens hiervoor op de website. De vriendelijke, gediplomeerde en ervaren medewerkers kijken er al naar uit om u te mogen ontvangen in de salon!