Hovenier Vleuten
Image default
Dienstverlening

Trouwlocatie op de Veluwe

Op zoek naar dé trouwlocatie op de Veluwe? Dan vraagt u zich af waaraan die locatie allemaal moet voldoen en waar u allemaal rekening mee moet houden.  Wat wordt de huisstijl van de bruiloft? Komt er een buffet tijdens de bruiloft? Vindt er een ceremonie plaats in de kerk of op de trouwlocatie? Wij kunnen best begrijpen dat u vol met gedachtes en ideeën zit over uw ideale bruiloft. In dit artikel helpen wij u met het kiezen van de ideale trouwlocatie.

 

Aantal gasten op uw bruiloft

Er zijn veel verschillende manieren mogelijk wat betreft het aantal gasten. Sommige mensen gaan voor een groot feest met honderden mensen, maar er zijn ook genoeg mensen die met een klein clubje een feest houden. De laatste jaren zien wij dat er steeds meer gekozen wordt voor een intiem en exclusief feest. 

Bij het kiezen van de ideale trouwlocatie is de eerste stap altijd het in kaart brengen van het aantal gasten dat u wilt uitnodigen. Elke plaats heeft een bepaalde capaciteit en daarom is het bepalen van het aantal gasten van belang om de opties te evalueren.

 

Het seizoen van uw bruiloft

Aan de hand van uw wensen heeft u vast en zeker al een bepaald seizoen in gedacht. Dan kunt u nu al kiezen voor de ideale trouwlocatie Veluwe. Houd hierbij ook rekening met wat voor foto’s en video’s u wilt. Zonsondergang geeft een eigensoort licht en de nacht geeft iets glamoreus.

 

Trouwlocatie Veluwe

Trouwlocatie Veluwe is een plek waar dromen uitkomen. Een kasteel met veel bomen, een meer en de prachtige natuur geeft een fantastische sfeer aan uw bruiloft. U kunt kiezen uit talloze mogelijkheden, zoals thema’s, diensten en nog veel meer. Door een team in te huren, kunt u zonder zorgen uw gewenste bruiloftsfeest tot stand laten komen.