Hovenier Vleuten
Image default
Dienstverlening

Wij helpen je met verschillende soorten containers

Containerverhuur: Welke container heb je nodig?

Er zijn verschillende werkzaamheden waarvoor je een container nodig hebt, maar je hebt niet altijd dezelfde container nodig. Om jou te helpen met kiezen is hier een lijst met alle werkzaamheden die je kunt doen en welke container daar bij past.

De badkamer verbouwen

In dit geval kun je het beste kiezen voor een puin container aangezien hier al het keramiek en al de tegels in mogen. Dan kan eigenlijk alles in dezelfde container

Een grote verbouwing

Wanneer je meer gaat verbouwen aan jouw huis dan kun je het beste kiezen voor een bouwafval container, zoals de naam al zegt eigenlijk. Hier kunnen alle oude meubels in net zoals de sloopafval.

De tuin opruimen

Wanneer je flink gaat snoeien in de tuin of alle bladeren gaat opruimen dan is een groenafval container de container waar je naar zoekt. Hier mogen alle bladeren, planten en het gras wat je nog hebt liggen in.

Werkzaamheden op het dak

Voor dak afval is er vaak een speciale container waar al het dakleer, dakgrind en isolatiemateriaal in mag. Dit afval mag niet in de meeste andere containers maar in de dak afval container kun je alles kwijt.

Het huis goed opruimen

Stel je gaat verhuizen en wilt hiervoor eerst van een hoop spullen af, dan is het verstandig om een grofvuil container bij containerverhuur te huren. Hier kunnen alle oude meubels en ander oud spul in.

Het slopen van een muur

Als je een muur hebt waar je vanaf moet dan is ook de puincontainer hier het beste voor. Hier mogen alle harde steensoorten in waar je dan meteen van af bent. Het maakt dus niet uit welke soort klus je tegemoet gaat, er is altijd wel een bijpassende container. Meer weten over onze containers? Bezoek nu onze website voor alle soorten afvalcontainers.

http://www.busschercontainers.nl/container-huren/