Hovenier Vleuten
Image default
Woning en Tuin

Last van vochtproblemen? Schrijver Systeem lost dit permanent op!

Heb je last van vocht in huis? Schrijver Systeem lost dit probleem permanent op. Door duurzame muurelementen te plaatsen rondom het huis, wordt het overtollige vocht door natuurlijke luchtstromen afgevoerd. Benieuwd of ook jouw woning in aanmerking komt? Doe dan de gratis vochtbestrijding offerte op Schrijver Systeem.

Duurzaam en kostenbesparend

Deze muurelementen zijn duurzaam omdat ze geen gebruik maken van externe energiebronnen en ook geen onderhoud vergen. Het zijn de natuurlijke luchtstromen die ervoor zorgen dat vochtige lucht naar buiten wordt afgevoerd. Zodra de muurelementen zijn geplaatst, heb je geen omkijken meer en hoeft er geen onderhoud gepleegd te worden. De woning is vanaf dan permanent voorzien van een behaaglijke klimaat en een gezonde luchtvochtigheid.

Wat kost het? Vraag de offerte vochtbestrijding aan.

Er zijn meerdere methoden om een woning vochtvrij of -bestendig te maken. Zo kunnen buitenmuren geïmpregneerd worden met een waterafstotende vloeistof. Het is een preventieve oplossing om vocht letterlijk buiten de deur te houden. Met het injecteren van muren gebeurt hetzelfde. Ook hier wordt van een waterafwerende vloeistof gebruik gemaakt dat in de muur wordt gespoten om vocht en neerslag tegen te houden.

Een derde oplossing is muurventilatie. Hierdoor kunnen woningen ademen. Het grote voordeel ten op zichte van impregneren en injecteren is dat vocht dat in de woning ontstaat (bv. door douchen, koken en wassen) ook naar buiten kan. Het beschermt dus niet alleen de woning tegen regenvocht, maar ook vocht dat ontstaat door het leefgedrag. 

Daarnaast is het een duurzame oplossing en gaat levenslang mee. Zodra de muurelementen eenmaal geplaatst zijn, heb je er de komende jaren geen omkijken meer naar. Tenzij de muur gaat verzakken of wordt beschadigd. Dan is het verstandig om Schrijver Systeem opnieuw naar de oorzaak te laten kijken.

Gratis offerte vochtbestrijding

Benieuwd wat de kosten zijn voor een duurzame oplossing tegen vocht? Vraag de gratis vochtbestrijding offerte aan op Schrijver Systeem. Vooraf wordt altijd eerst een gratis inspectie van de woning gedaan om te beoordelen of de muurelementen van Schrijver Systeem geschikt zijn. Vervolgens ontvang je een offerte op maat.

Vochtproblemen permanent opgelost met Schrijver Systeem

Vertoont de woning signalen van teveel vocht? Het Schrijver Systeem is een slimme oplossing om dit permanent op te lossen. Met in de buitenmuur aangebrachte prefab-elementen wordt overtollig vocht afgevoerd. Voor altijd! De werking is voor 100% gebaseerd op natuurlijke luchtstromingen. Reken definitief af met vochtproblemen in huis en neem contact op met Schrijver Systeem®.

 

https://schrijversysteem.nl/gratis-vochtbestrijding-offerte-vochtmeting-advies/