Hovenier Vleuten
Image default
Mode en Kleding

Havaianas voor kids

Sommige kinderen hebben al van jongs af aan een verfijnde smaak. Hoewel dit elke avond weer een probleem kan zijn bij het maken van het avondeten, is er voor hun schoenen een gemakkelijke oplossing. De Kids Havaianas zijn comfortabel en duurzaam. Ze gaan gegarandeerd mee tot het kind ze ontgroeit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waarvan er één zeker in de smaak zal vallen. Het flexibele rubber houdt je kind bij, hoe actief hij of zij ook is.

De blaarvrije band is de sleutel om je kind gelukkig te houden. Deze sandalen zijn perfect voor elk kind. Je kind verdient het om te genieten van de fijnere dingen in het leven, net als jij. Koop vandaag nog een paar bijpassende slippers. De hele stad zal onder de indruk zijn van het coole uiterlijk dat jullie beiden goed staan.

Havaianas teenslippers voor meisjes en jongens van de Braziliaanse Bikini Shop! Alleen hier vind je de breedste collectie prachtige girly teenslippers van ’s werelds bekendste Braziliaanse merk! Mooie patronen, leuke kleuren en een full-size assortiment! De teenslippers Havaianas zijn in 1962 ontstaan en zijn sindsdien enorm populair geworden in de wereld! Iedereen is er dol op, ongeacht hun leeftijd – kinderen, jongeren en volwassenen!

Ooit werden Havaianas kids teenslippers alleen in wit en blauw geproduceerd, maar sindsdien is er veel veranderd. Tegenwoordig worden ze in vele maten en kleuren geproduceerd. De collectie Havaianas teenslippers voor meisjes is ook heel bijzonder! Comfort komt op de eerste plaats, de tweede is een avontuur!