Hovenier Vleuten
Image default
Mode en Kleding

Enkelband gemaakt van zilver

Zilveren enkelbanden zijn overal, bij celebs en ook bij je vriendjes. Heb je er ooit aan gedacht er een voor jezelf aan te schaffen? Zijn ze vreemd? Is er echt iets speciaals aan? Laten we eens kijken naar het antwoord op deze vraag. Zilveren enkelbanden zijn helemaal niet raar. Het is een vrij gewoon accessoire dat door veel mensen wordt gedragen. De Pandavas en Draupadi sloten zich aan bij een slangengodin genaamd Veena terwijl ze in ballingschap waren, zoals vermeld in de Ramayana en Mahabharata. Zij droegen ook een zilveren enkelband om hun rechterenkel als symbool van geluk van hun goeroe Dronacharya. Zoals het goed genoeg was voor de Pandava’s en Draupadi, moet het ook goed genoeg zijn voor u! Als je een zilveren enkelbandje voor jezelf aanschaft, zijn hier verschillende redenen waarom je dat zou moeten doen.

Voordelen

De lichaamsgeur en huidverkleuring die het gevolg zijn van het dragen van andere metalen zoals koper, goud of nikkel worden niet veroorzaakt door zilver. Zilveren enkelbanden zijn niet alleen antibacterieel, maar ook een uitstekende keuze voor mensen met een gevoelige huid, omdat ze de huid niet verkleuren. Zilver is een van de meest efficiënte metalen om lichaamsgeur te voorkomen, omdat het de huid niet verkleurt en een antibacterieel metaal is dat alle soorten bacteriën en schimmels doodt, ook die welke voetgeur veroorzaken. Een zilveren enkelbandje is een uitstekende optie voor mensen met een gevoelige huid die vinden dat andere metalen, zoals goud, hun huid irriteren. Zilver heeft veel antibacteriële eigenschappen die helpen voetgeur en infecties te voorkomen. Het heeft een antibacterieel middel dat 99% van alle bacteriën op natuurlijke wijze vernietigt. Instellingen zoals ziekenhuizen gebruiken zilver vanwege de natuurlijke antiseptische eigenschappen. Het irriteert de huid niet en is geschikt voor mensen met allergieën die vinden dat andere metalen zoals goud hun huid irriteren. Het voorkomt ook voetgeur en infectie.

Conclusie

Het is zeer licht en comfortabel om te dragen omdat het gemaakt is van een zeer licht metaal. Een zilveren enkelband is verkrijgbaar in verschillende gewichten. Terwijl andere metalen zoals goud zwaar aanvoelen op je lichaam, doet zilver dat niet. Het is zacht en doet geen pijn aan je huid. Omdat het heel zacht is, zal het je huid geen pijn doen. De koperen enkelbanden die je kunt kopen zullen je huid irriteren en irriteren, zoals zilver dat niet zal doen. In tegenstelling tot zilver oxideren andere metalen en worden ze gemakkelijk vuil, dus het blijft glanzend en nieuw uitzien, zelfs na lange tijd. Omdat het ademend is, houdt he je gehydrateerd. Omdat het zowel een goede warmte- als watergeleider is, kan zilver je koel houden als je het warm hebt en kan het je ook helpen gehydrateerd te blijven. Bezoek de website van QuickJewels om meer te weten te komen over zilveren sieraden.

https://www.quickjewels.nl/