Hovenier Vleuten
Image default
Mode en Kleding

3 no go’s bij een nieuwe BH

3 no go’s bij een nieuwe BH

Ga jij een nieuwe bh of elomi bikini uitzoeken, dan zijn er een aantal zaken waar je goed rekening mee moet houden. Omdat we het ons goed kunnen voorstellen, dat het niet altijd gemakkelijk is om te kunnen bepalen wat nu voor jou van belang is bij het uitzoeken van een nieuwe bh of bikini, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Met deze tips zijn we er namelijk van overtuigd, dat het een stuk gemakkelijker is om uiteindelijk een geschikte bh te kunnen vinden. Ook hebben we een aantal no-go’s voor je samengesteld van zaken die vaak gedaan worden bij zowel het dragen als uitzoeken van een bh.

Een te grote maat

Vooral jonge meiden die nog volop in de ontwikkeling zitten, hebben er een handje van de kiezen voor een bh die veel te groot is. Dit doen ze, zodat het lijkt alsof ze een grotere cupmaat hebben. Ontzettend zonde, want niet alleen houd je jezelf hiermee voor de gek, maar is het ook nog een slecht voor je borsten. Zo krijgen ze namelijk niet de juiste ondersteuning die ze wel nodig hebben om de hele dag prettig te kunnen rondlopen. Daarnaast is het ook niet mooi, want vooral bij een strak shirt zal je al snel zien dat je bh indeukt. Niet zo gek natuurlijk, aangezien niet de volledige bh kan worden gevuld. Nog belangrijker is een juiste maat push up sport bh. Tijdens het sporten bewegen je borsten doorgaans enorm, wat je door het dragen van een sport bh tegengaat. 

Verkeerde pasvorm

Een andere veelgemaakte fout bij een nieuwe bh voor vrouwen, dat is de pasvorm. Niet iedere bh is namelijk geschikt voor iedere vrouw. Vooral een balconette bh bijvoorbeeld, dat is een bh die een stuk lager is, dan een normale bh. Deze bh’s zijn daarom ook niet ideaal voor vrouwen met grotere borsten, want dan heb je het gevoel alsof je niets aan hebt. Zorg er daarom dus ook altijd voor, dat je een bh draagt die ook past bij de vorm van je lichaam en borsten.

Goedkope bh’s

Een goedkope bh is meestal gemaakt van een niet al te beste kwaliteit. De stof is vaak stukken dunner, wat er dus voor zorgt dat de ondersteuning welke het biedt doorgaans een stuk minder is, dat je normaliter van een goede bh wel mag verwachten. Je kunt dus beter een paar euro extra uitgeven voor een goede ondersteuning, dan dat je achteraf spijt krijgt en het eigenlijk al te laat is.