Hovenier Vleuten
Image default
Horeca

Leukste springkussens bij verhuur in Groningen

Bij het beste springkussenverhuur in Groningen, hebben we de leukste springkussens voor allerlei feestelijke doeleinden. Onze springkussens in Groningen zijn er leuk voor kinderen en zijn dan ook goed voor uren springplezier zonder je te vervelen. Onze springkussens zijn stuk voor stuk uniek en verschillen in grote. Waardoor u als klant erg veel keuze heeft wanneer u een springkussen bij ons uitzoekt. Zo hebben wij ook springkussens in de vorm van een parkour waarbij je dus echt een wedstrijd van kunt gaan maken. In Groningen ben je dus aan het juiste adres voor het huren van een mooi springkussen voor kinderen.  

Onze werkwijze 

Wanneer u kiest voor het huren van een springkussen in Groningen dan kiest voor een stukje kwaliteit. Daarbij bent u ook verzekerd bij schade en betaald u niks, omdat wij een eenmalige borg vragen voor het huren van een springkussen. Daarbij krijgt u uiteraard het geld terug wanneer weet het springkussen weer heel ophalen. Daarbij zijn onze springkussens voor langere periodes te huur en worden ze uiteraard door ons opgezet. En halen we ze ook weer op aan het eind van de dag.  Zo heeft u er zelfs geen tijd aan vies te maken en doen wij dus alles. Dat is een stukje service waar we bij springkussens in Groningen van houden.  Dus ben jij nog opzoek naar een leverancier van springkussen voor kinderen? Zoek dan niet verder maar kom bij ons.

Contact en tarieven 

Voor het huren van een springkussen kunt u telefonisch contact met ons opnemen, om zo een springkussen te reserveren voor de gewenste datum. En dus garantie te hebben dat u op de gewenste tijd een springkussen hebt. Voor tarieven kunt op onze website terecht of  stuur even een mailtje. Mocht er vragen zijn over de tarieven neem dan even telefonisch contact op.