Hovenier Vleuten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voor iedere bedrijfsauto een bedrijfsautoverzekering

Wist u dat er een aparte bedrijfsautoverzekering bestaat voor verschillende vervoersmiddelen? Zo heeft uw koeriersauto een andere verzekering nodig dan de vrachtwagen van uw bedrijf. Rijdt u een auto met een grijs kenteken? Ook dan kunt u voor het verzekeren van uw auto terecht bij 123bestelautoverzekering.nl. Het maakt hierbij niet uit of u de auto ook privé gebruikt. Ook dan maakt u gebruik van een aantrekkelijke bedrijfsautoverzekering via deze specialist. Zij zijn aangesloten bij verschillende belangenorganisaties in de financiële wereld, zodat u gegarandeerd op een veilige manier een bedrijfsautoverzekering afsluit. Zo gaat u met een gerust hart de weg op en zijn uw medewerkers ook goed verzekerd tijdens het uitvoeren van hun werk.

Nadat u uw bedrijfsautoverzekering afgesloten heeft

Wanneer u bij 123bestelautoverzekering een bedrijfsautoverzekering heeft afgesloten, gaat u vele veilige kilometers tegemoet. Wanneer er onverhoopt toch iets gebeurt, wordt u snel weer op weg geholpen. Het afhandelen van onverhoopte schade verloopt snel en eenvoudig. Geen gedoe met schadeformulieren, maar snel en eenvoudig online uw schade melden. Ook wanneer er iets verandert in uw situatie, meldt u dit gemakkelijk via de website. De hoge kwaliteit en het gebruiksgemak hebben er toe geleid dat 123bestelautoverzekering een positieve beoordeling krijgt van tevreden klanten. Op deze manier weet u zeker dat uw wagenpark, uw medewerkers en uzelf veilig de weg op kunnen.

Kies ook voor de beste bedrijfsautoverzekering

Via 123bestelautoverzekering.nl sluit u gegarandeerd een goede bedrijfsautoverzekering af. U heeft daarbij de keuze uit verschillende aanbieders. Hierbij kiest u ook wat voor dekking u wenst. Kiest u voor een WA dekking, dan is alleen schade aan andermans voertuig verzekerd bij een ongeval. Een WA verzekering met beperkte casco dekking verzekert ook uw eigen auto tegen schade. Wel moet deze schade dan niet door eigen schuld zijn ontstaan. De WA+casco dekking verzekert zowel schade aan het voertuig van de tegenpartij als schade aan uw eigen auto, ongeacht of deze door uw eigen schuld is veroorzaakt. Zo betaalt u altijd een gunstige prijs voor uw bedrijfsautoverzekering. Ook betaalt u nooit te veel. Vergelijk gemakkelijk diverse verzekeringen via 123bestelautoverzekering.nl en zorg ervoor dat u en uw medewerkers het werk op een goede manier kunnen uitvoeren.