Hovenier Vleuten
Image default
Mobiliteit

Elektrische scooter kopen

Een scooter is een handig vervoermiddel, maar er kleven een aantal nadelen aan. Zo is het belastend voor het milieu en bent u kosten kwijt aan benzine. Met een elektrische scooter heeft u deze nadelen niet. Een elektrische scooter, ofwel e-scooter, rijdt heel stil en maakt geen gebruik van benzine. Dit zorgt ervoor dat de e-scooter aan populariteit wint bij zowel jongeren als ouderen. Bij Mango Mobility kunt u de elektrische scooter kopen die bij u past en voldoet aan uw wensen. Wij hebben verschillende modellen en merken beschikbaar, zodat er altijd een scooter voor u bij zit.

Scootmobiel kopen

Ook voor een scootmobiel bent u aan het juiste adres bij Mango Mobility. Wij bieden de grootste keuze in scootmobielen van heel Nederland. Naast gewone scootmobielen hebben we ook vouwscootmobielen en zelfs scootmobielen voor twee personen. U kunt langskomen in onze winkel om verschillende scootmobielen te komen testen, maar wij kunnen ook bij u thuis langskomen. Door een proefrit te maken onder professionele begeleiding kunt u de scootmobiel kopen die het beste bij u past. Als bijkomend voordeel beschikt Mango Mobility over gespecialiseerde monteurs die uw scootmobiel kunnen onderhouden en repareren als dit nodig is.

Mango Mobility producten

Bij Mango Mobility kunt u naast e-scooters en scootmobielen ook andere handige hulpmiddelen vinden om u mee te verplaatsen. U kunt bijvoorbeeld denken aan elektrische brommobielen en elektrische fietsen. Maar ook voor hulpmiddelen binnenshuis kunt u bij ons terecht. We hebben verschillende soorten rollators en trippelstoelen in ons assortiment. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in trapliften. Dit is een perfecte oplossing voor als u geen trap meer kunt lopen, maar ook niet wilt verhuizen. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen adviseren op basis van uw behoeften en wensen.

https://www.mangomobility.nl