Hovenier Vleuten
Image default
Zakelijke dienstverlening

3 Kostenefficiënte manieren om uw schuifpui te beveiligen

Een schuifpui reparatie: vaak een erg kostbare ingreep, maar eveneens een noodzakelijke. U wilt immers niet vrije toegang verlenen aan de buitenwereld. Lock Secure is specialist in schuifpui reparaties. Bij spoed rijdt onze slotenmaker Rotterdam, Den Haag, Amsterdam of Utrecht binnen om uw schuifpui direct te maken. Lock Secure zou Lock Secure echter niet zijn als wij u van tevoren geen slimme tips zouden geven.

Het beveiligen van je glazen schuifdeurslot betekent niet dat u direct diep in uw portefeuille hoeft te duiken. U hoeft niet te investeren in een duur veiligheidsslot zoals het Abloy Protec2 nachtslot, dat een van de beste sluizen van de voordeur is. In plaats daarvan kunt u uw glazen schuifdeur beter beveiligen door kleine wijzigingen in uw glazen schuifdeurvergrendeling aan te brengen en er omheen te bouwen. Dit is wat je moet doen:

1. Installeer hulpborgmechanismen
Zoals hierboven vermeld, zijn glazen schuifdeuren vaak uitgerust met eenvoudige klinkvergrendelingen die niet precies op veiligheid zijn georiënteerd. De kosten van het vervangen van deursloten zijn niet altijd een goedkope aangelegenheid, maar de uiteindelijke kosten zijn altijd afhankelijk van het type service dat u nodig hebt en het type vergrendeling dat is geïnstalleerd. U moet zich ervan bewust zijn dat een glazen schuifdeurvergrendeling de eerste verdedigingslinie is voor uw glazen schuifdeuren. Ze moeten als zodanig in orde zijn. In plaats van eenvoudige vergrendelingen kunnen huiseigenaren contact opnemen met een particuliere slotenmaker en een verzoek indienen om glazen schuifdeuren te vervangen of om een ​​nieuwe slotinstallatie aan te vragen.

In plaats daarvan zijn er ook enkele onconventionele manieren om glazen schuifdeursloten te beveiligen die kunnen worden gebruikt. Als u bijvoorbeeld een hoge beveiligingsketen met SKG-keurmerk in de rails van uw glazen schuifdeurframe plaatst, houdt u de deur veiliger en verhoogt u de veiligheid van uw glazen schuifdeursloten. Een andere eenvoudige methode is het gebruik van beveiligingsketens, zoals de hoge beveiligingsketen van SKG-keurmerk, in combinatie met uw glazen schuifdeursloten.

Als SKG-keurmerk bekend voorkomt, is dat omdat ze een van de meest vertrouwde merken voor deurslot zijn. Het idee hier is om uw glazen schuifdeur zo ontoegankelijk mogelijk te maken. Het implementeren van een beveiligingsketen maakt het moeilijker om de deurvergrendeling te omzeilen en maakt de schuifdeurvergrendeling bestand tegen snij- en zaagaanvallen.

Ook kunnen huiseigenaren ervoor kiezen om hun eenvoudige glazen schuifdeurvergrendeling op hun plaats te houden en eenvoudig een extra hulpvergrendeling te installeren. Het toevoegen van een ander slot geeft huiseigenaren de vrijheid om een ​​veiliger slot te kiezen dat niet noodzakelijkerwijs een deuk in uw budget vormt. Huiseigenaren kunnen beslissen om een ​​veilige nachtschoot op hun glazen schuifdeur te installeren (als het deurkozijn dit toelaat), of u kunt lussen voor schuifdeuren installeren die het nog moeilijker maken om uw glazen schuifdeur te omzeilen. Het is van cruciaal belang dat u een hulpslot kiest dat een aanvulling is op het slot dat u op zijn plaats hebt en dat actief uw glazen schuifdeurvergrendeling moeilijker maakt om te omzeilen.

2. Versterk het glas rond uw glazen schuifdeurvergrendeling
Er zijn enkele indirecte methoden die veel kosteneffectiever zijn dan het aanpakken van de sluiskop. Zoals veel van onze trouwe lezers weten, draait het bij beveiliging om lagen, en dat is de focus van deze volgende kosteneffectieve maatregel. Een van de beste manieren om effectieve beveiligingslagen in te voeren is om af en toe een beoordeling van de beveiliging van de woning uit te voeren, maar ik dwaal af. Door te werken aan het versterken van het glas rond de glazen schuifdeurvergrendeling, maakt u het slot zelf veel veiliger.

Het versterken van het glas op uw glazen schuifdeuren is bedoeld om het effect van twee dingen te minimaliseren. Ten eerste helpt het de zichtbaarheid van mensen buiten uw huis te minimaliseren. Ten tweede minimaliseert het versterken van het glas de kwetsbaarheid van uw glazen schuifdeuren. De meest kosteneffectieve manier om dit te bereiken, is door glazen veiligheidsfolie aan te schaffen en toe te passen. 

Glasveiligheidsfolie, goedkoop te koop, en meestal zijn er geen installatiekosten die moeten worden verantwoord. Het voordeel van deze kosteneffectieve beveiligingsfilms is dat ze de impact van inbraakpogingen absorberen en tegelijkertijd voorkomen dat glas breekt. In wezen betekent dit dat als uw sloten in staat zijn om inbrekers tegen te houden, ze niet toegankelijk zijn voor iemand die door het glas breekt. 

In plaats van dit te doen, kunnen huiseigenaren hun glazen schuifdeuren vervangen door schokbestendige glazen schuifdeuren. Dit is een veel duurder proces dat u helpt dezelfde resultaten te bereiken. De gemiddelde kosten van impactbestendige glazen schuifdeuren bedragen meer dan $ 600, terwijl glasveiligheidsfilm kan worden gekocht voor minder dan €50. 

3. Installeer beveiligingsalarmen en bewegingssensoralarmen
Bewegingssensoralarmen pakken de kwetsbaarheid van obscuriteit aan en ze proberen huiseigenaren bewust te maken van hoe hun glazen schuifdeursloten ophouden. Ik weet dat sommige lezers twijfelen aan het opnemen van bewegingssensoralarmen op deze kosteneffectieve lijst, maar ik verzeker u dat alarmen niet zo duur zijn als ze ooit waren. Begrijp me niet verkeerd, het installeren van een hoog beveiligd alarmsysteem is een aardige cent waard, maar je kunt dezelfde resultaten bereiken zonder je levensbesparingen te legen. Als deze alarmen op de juiste locaties worden geïnstalleerd, zorgen ze ervoor dat er altijd een secundaire veiligheidsmaatregel is om een ​​back-up te maken van uw glazen schuifdeursloten. 

Hopelijk hebben we u enkel handvatten gegeven om dure reparaties te voorkomen. Mocht het noodlot echter alsnog toeslaan, staan de vakkundige en behulpzame slotenmakers van Lock Secure voor u klaar.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam