Hovenier Vleuten
Image default
Entertainment

Opzoek naar een leuke escape room regio Almelo?

Kom dan is langs bij de leukste Escape room Almelo. Wij hebben een aantal leuke escaperooms voor jong en oud. Met elk zijn of haar eigen Thema, zo hebben wij escaperooms gericht op kinderen. Deze gemiddeld ook korter dan die voor volwassenen, maar zijn erg leuk. Voor volwassenen duren de escaperooms wat langer. Wij ervaren over algemeen dat beide doelgroepen dit erg leuk vinden. En hebben dan ook bedrijven die dit boeken voor een personeelsfeest. 

Wat is nou een escaperoom?

Bij een escaperoom word je meestal in groepjes opgesloten in een ruimte, uiteraard is er geen sleutel en kun je er ook niet zomaar uit. Aan jullie de taak om om jezelf te bevrijden. Dit doe je doormiddel van het oplossen van allerlei puzzels en opdrachten. Let wel op dat je hier maar een bepaalde tijd voor hebt. Meestal  een uurtje waarin  je goed samen moet werken, lukt het niet binnen de tijd dan heb je verloren. En komen onze medewerkers je bevrijden. Kom je er bij een raadsel niet uit dan kan je om een tip vragen, het leukste is natuurlijk wel dat je het eerst zelf probeert. Mocht je er echt niet uitkomen kun je om een tip vragen.

Onze escaperooms 

Onze escape rooms hebben elk een ander thema. Dit kan een landelijk thema zijn, maar ook dingen uit de geschiedenis zoals de 2e wereldoorlog waarbij je wordt opgesloten in een soort bunker. Uiteraard kies je als groep welke escaperoom je bij ons wilt gaan doen. Daarnaast is het zo dat alle onze kamers uitgerust zijn met een intercomsysteem. Mocht er wat gebeuren dan kun je bellen, en zullen we je vrijlaten. In elke room is een brandblusser aanwezig en uiteraard een nood uitgang. Daarnaast staan de ruimtes onder camera toezicht, en kijkt er constant iemand mee van ons team. Daarnaast elke werknemer bij ons een EHBO diploma.