Hovenier Vleuten
Image default
Entertainment

Alternatieve ‘normaal’ roken

Er zijn verschillende manieren en middelen beschikbaar als alternatief voor het roken van sigaretten, maar het vapen is misschien wel de meest bekende method

Vapen groeit ongelooflijk hard de laatste tijd, doordat het wordt beschouwd als een gezonder alternatief voor het traditionele roken.

Vapen staat voor vaporization wat letterlijk verdampen betekent en refereert naar het inademen van dampen geproduceerd via vape pens of grote vapers. Er zijn veel variaties beschikbaar gevarieerd van kleine elektronische sigaretten tot grote vapers.

Maar wat is nu het verschil tussen een e-sigaret en een gewone vaper?

In deze blog gaan wij dit verder toelichten en uitleggen

 

Wat is een traditionele e-sigaret?

Elektronische sigaretten, ook wel e-sigaretten genoemd, zijn de moderne vorm op een klassieke sigaret. Het is een alternatief voor roken dat gemaakt is om zoveel mogelijk op traditioneel roken te lijken en ook zo te voelen. De meest basis vorm is een e-sigaret ter grootte van een sigaret met daarin een kleine batterij waarmee dampen kunnen worden geïnhaleerd. Deze e-sigaret is verkrijgbaar in 2 vormen: handmatig en automatisch.

 

Wat is een moderne e-sigaret (APV/MOD)?

APV/MOD’s zijn de technologisch sterkere en meer ontwikkelde apparaten voor het vervangen van traditioneel roken en hierin is Wizzits gespecialiseerd. APV’s of MOD’s hebben meer smaak variaties dan e-sigaretten en zelfs de mogelijkheid om nicotinevrij te roken. Ook zijn APV’s of MOD’s groter met meer inhoud en kunnen ze sterker van smaak worden gemaakt dan bijvoorbeeld een e-sigaret. Het gebruik van APV of MOD’s is de afgelopen jaren drastisch gegroeid, en het gezondere alternatief geworden voor het roken van een traditionele sigaret.

 

Verschillen tussen de traditionele en moderne e-sigaret?

Een e-cigarette is een combinatie van een oplaadbare lithium batterij en te gebruiken e-liquid cartridges. E-sigaretten worden gezien als een van de beste alternatieven voor het traditionele roken en worden gezien als een persoonlijke inhaleerder. Ze zijn ontworpen om zoveel mogelijk te lijken op een traditionele sigaret en om ook zo aan te voelen. Vaping is vergelijkbaar met traditioneel roken, maar e-sigaret producten zijn wel iets groter dan de gemiddelde elektronische sigaret. Daarnaast zijn e-sigaretten gericht op het genieten van het roken zonder de negatieve affecten, zoals de aanslag op de longen.

 

 

https://wizzits.com/starterskits/