Hovenier Vleuten
Image default
Gezondheid

Het perfecte hoortoestel

Wilt u een nieuw hoortoestel kopen? Dan heeft u genoeg keuze! Er bestaat een enorm uiteenlopend assortiment aan hoortoestellen. Gaat u voor een neutrale kleur zoals grijs of bruin of kiest u liever voor een opvallende kleur zoals roze of groen? Er is altijd wel een hoortoestel te vinden die perfect past bij uw eisen en smaak. Ook kunt u een hoortoestel kiezen die past bij uw mate in gehoorverlies. Daarnaast zijn er ook allerlei soorten en maten. Vindt u in of buiten het oor prettiger? U kunt natuurlijk altijd informatie vragen aan een expert.

Een hoop gemak in het dagelijks leven

Een hoortoestel kan u helpen om beter mee te komen in het dagelijks leven. Het zal u ook een hoop energie schelen, omdat u niet meer zoveel moeite hoeft te doen om alles goed te kunnen horen en verstaan. Een hoortoestel zorgt dus in één klap voor meer zelfstandigheid en onafhankelijkheid. Dat wilt u toch ook? U kunt sommige hoortoestellen zelfs verbinden met de televisie of deurbel. Zo kunt u altijd alles goed horen. Ook kunt u hem verbinden met uw telefoon, op die manier hoort u de muziek goed. Een hoortoestel gaat gemiddeld vijf jaar mee. U kunt dus wel even vooruit wanneer u er een heeft aangeschaft!

Een goede service

Wij vinden het belangrijk dat u goed wordt verzorgd en tevreden bent met het verloop van het proces. Zo vinden wij het belangrijk dat u weet wat er gaat gebeuren en wat u te wachten staat. Dit gaat over elk gebied waar u aan kunt denken. Van de sterkte tot de kleur tot de kosten en de tijd van het proces. Alles wordt van te voren met u besproken zodat u niet voor onverwachte situaties komt te staan. Je weet precies waar je aan toe bent en wat je kan verwachten van het hoortoestel.