Hovenier Vleuten
Image default
Gezondheid

Een gecertificeerde shiatsu-behandeling voor uw rugklachten in Tilburg

Soms komt het weleens voor dat u wakker wordt met onverklaarbare gezondheidsklachten. Opeens heeft u last van uw nek of rug, zit u niet lekker in uw vel, ervaart u spanning, stress of kampt u met slapenloosheid. Dit zijn dingen die u natuurlijk liever niet heeft, waardoor het zaak is om de pijn snel  te behandelen. Ervaart u rugklachten en zou u dit graag willen laten behandelen in omgeving Tilburg? Probeer dan eens de gecertificeerde shiatsu-behandeling van Maria van der Sar. Shiatsu-therapie is aan te raden bij diverse lichamelijke klachten. Het vermindert uw lichamelijke of psychische klachten aanzienlijk!

Wat houdt deze behandeling precies in?

Wanneer u uw rugklachten wilt laten behandelen met een shiatsu-behandeling in Tilburg, is het wel handig om te weten wat u kunt verwachten. Shiatsu-therapie is een behandelmethode waarbij er wordt gekeken naar de twaalf energiebanen. Deze energiebanen worden ook wel meridianen genoemd. Een verstoring van de energiebanen kan zorgen voor rugklachten, maar ook psychische klachten. Door hier inzicht in te krijgen is de oplossing van uw eeuwig durende rugpijn nabij. Tijdens een shiatsu-behandeling van Maria van der Sar wordt door middel van massage de energiedoorstroming hersteld. Dit helpt u om uzelf beter en fitter te voelen waardoor u lekkerder in uw vel gaat zitten. Geef aan waar u rugklachten ervaart, bijvoorbeeld in uw onder- of bovenrug, en aan de hand daarvan kan de therapeut in Tilburg corresponderen via de plek van de pijn met de desbetreffende meridiaan.

Maak een afspraak

Wilt u ook snel van uw rugpijn af? Dan is het verstandig om een afspraak te maken in de shiatsu-praktijk van Maria van der Sar om uw rugklachten in Tilburg te laten onderzoeken. De oorzaak van uw rugklachten wordt dan in kaart gebracht en daarna wordt er een diagnose gesteld over de conditie van de meridianen in uw lichaam. Maak direct een afspraak door telefonisch contact op te nemen met deze praktijk!

https://www.mariavandersar.nl/