Hovenier Vleuten
Image default
Dienstverlening

Een emmer met deksel of zonder deksel: wat kiest u?

Het lijkt een voor de hand liggende vraag: als u emmers nodig heeft voor uw bedrijfsvoering of voor een particulier project, kiest u dan voor een emmer met deksel of voor een emmer zonder deksel? Soms zijn deksels namelijk helemaal niet nodig, bijvoorbeeld als u de emmers alleen nodig heeft voor het maken van een sopje of voor het kortstondig verplaatsen van bijvoorbeeld water of zand. Toch kiezen de meeste ondernemers voor een emmer met deksel, omdat ze in die emmers vloeistoffen als verf of drank langer willen opslaan. Welke voordelen heeft een emmer met deksel kopen?

 

Een emmer met deksel is kiezen voor kwaliteit

Op elk potje past een dekseltje, zeggen ze wel eens, en dat geldt natuurlijk ook voor emmers in welk formaat dan ook. Een grote pre van een emmer met deksel is dat u kwetsbare spullen en vloeistoffen goed en lang kunt bewaren. Een goede emmer sluit perfect af en houdt de inhoud in originele staat. Verf in een emmer mag natuurlijk nooit uitdrogen. Koopt u emmers met goed afsluitbare dekkers, dan heeft u deze garantie. Het fijne aan emmers en bijhorende deksels tegelijk kopen, is de prijs. Emmers die van passende deksels zijn voorzien zijn meestal voordeliger dan u denkt. En koopt u een grote voorraad, bijvoorbeeld honderden of duizenden stuks tegelijk, dan kunt u gebruik maken van interessante bulkkortingen.

 

Emmers genoeg, voor allerlei doeleinden

Specialistische verkopers van emmers bieden vandaag de dag een uitgebreide collectie van emmer formaten en – soorten aan. Of het nu gaat om 1 liter emmers, een 5 liter emmer met deksel of uitvoeringen van 10 of 20 liter: de echte specialist kan het leveren in de aantallen die u wenst. U kunt zelfs, als dat wenselijk is, ook één exemplaar kopen. Bekijk alle emmers met deksel die er zijn en koop uw bestelling bij dé vetpakkingsexpert van Nederland.