Hovenier Vleuten
Image default
Verbouwen

Een bouwkundige keuring in Amsterdam voor eventuele gebreken

Wanneer je een nieuwe woning gaat kopen is het bijna altijd verplicht om een professionele bouwkundige keuring in Amsterdam te laten uitvoeren. Niet alleen wanneer je een woning gaat kopen, maar ook wanneer je jouw woning ten verkoop gaat aanbieden is het een verstandige keuze om een bouwkundige keuring in Amsterdam te laten doen. Er wordt door middel van deze keuring een beter beeld gegeven van de situatie met betrekking tot het onderhoud van de woning en daarnaast ook de staat van de woning op bouwkundig gebied. Je kunt hiermee veel vervelende discussies en omstandigheden voorkomen en dat is wel het laatste wat je wil als je midden in een verkoopproces zit.

 

Onafhankelijk bedrijf

Dit bedrijf die de bouwkundige keuring in Amsterdam uitvoert is geheel onafhankelijk en dat zorgt ervoor dat je van hen zeker weet dat het hen gaat om de dienst die ze je verlenen dan het geld dat zij ervoor ontvangen en daarnaast weet je ook dat ze geen zaken achter zullen houden, want het gaat er hen om dat alles wordt onderzocht wat er in de woning zit. Het gaat om het in kaart brengen van de woning door middel van een gedetailleerde bouwkundige keuring in Amsterdam. De prijzen van de bouwkundige keuring in Amsterdam zijn altijd helder en eerlijk en je zal niet voor verassingen komen te staan aan het einde van de rit.

 

Een rapport na de keuring

Nadat de bouwkundige keuring in Amsterdam is uitgevoerd word je een overzichtelijk en duidelijk rapport overhandigd, waarin alle zaken die zijn gevonden en onderzocht staan beschreven. Je weet dan precies waar je als verkoper of eventuele koper aan toe bent. Je hebt voor de bouwkundige keuring in Amsterdam geen lidmaatschap nodig en je hebt al een afspraak binnen 3 werkdagen. En het rapport na de inspectie ontvang je al binnen 2 dagen.