Hovenier Vleuten
Image default
Dieren

Zoekt u naar ervaren paardenfokkers in Nederland?

Bent u een echte paardenliefhebber en zoekt u naar een professionele en ervaren fokkerij voor advies op maat? Dan kunt u uitstekend terecht bij Stal Hexagon. Dit is een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft in het fokken, begeleiden en trainen van wedstrijdpaarden. Zoekt u naar een dekhengst of merrie die beschikt over een gunstig karakter en motorische vaardigheden? Deze succesvolle paardenfokkers binnen en buiten Nederland selecteren enkel dekhengsten en merries met een werkwillig karakter en een talent voor de dressuursport. Zo bent u verzekerd van gunstige eigenschappen die u ver brengen binnen de paardensport.

Een compleet programma gericht op de topsport

Stal Hexagon bracht al meer dan twintig paarden voort die uitkomen in de Grand Prix. Deze paarden van de ervaren paardenfokkers boekten successen binnen én buiten Nederland. Door een compleet programma te realiseren weten de professionals een echt topsportklimaat te creëren. Niet alleen is de fokkerij gericht op het voortbrengen van wedstrijdpaarden. Ook de trainers en begeleiders zorgen met een persoonlijke aanpak voor een trainingsprogramma op maat om het niveau van zowel ruiter als paard nóg hoger te brengen. Zo behalen ze al jarenlang een maximaal resultaat. Voor advies op maat op het gebied van het trainen van uw dressuurpaard of een bezoek aan een ervaren fokkerij, bent u daarom van harte welkom bij dit bedrijf!

Maak kennis met deze expert op het gebied van fokken en wedstrijdbegeleiding

Wilt u gebruikmaken van de diensten van deze paardenfokkers, die meedoen op het hoogste niveau van de paardensport binnen én buiten Nederland? Heeft u interesse in de diensten en service van de fokkerij of wilt u meer weten over de trainingsprogramma’s van Stal Hexagon? Het is allemaal mogelijk. Neem contact op met een van de medewerkers van dit bedrijf en stel uw vragen. Zij adviseren u graag om uw wedstrijdniveau te verhogen. Ontdek de uitgebreide service en dienstverlening zelf!