Hovenier Vleuten
Image default
Woning en Tuin

Ronde jacuzzi inbouw

Bij Serena Spa kun je terecht voor verschillende mogelijkheden voor je jacuzzi. Je stelt geheel zelf je jacuzzi samen. Dat begint bij de jacuzzi inbouw. Een jacuzzi inbouw kan voor een vierkante of ronde jacuzzi zijn. De meeste opties heb je voor een vierkante jacuzzi inbouw. Hierbij kun je bijvoorbeeld kijken naar het aantal zitplekken en ligplekken. Soms zijn er bijvoorbeeld meer zitplekken en maar één ligmogelijkheid, maar er zijn ook jacuzzi inbouw mogelijkheden met meer ligplekken. Hoe dan ook kun je dus kiezen wat er bij jouw wensen past. En dat is pas het begin.

 

Ronde jacuzzi

Een ronde jacuzzi inbouw heeft minder opties bij Serena Spa. De ronde jacuzzi van Serena Spa is er in twee varianten. Beide bieden plek voor 6 personen. Die plekken zijn enkel om te zitten. Een ronde jacuzzi heeft natuurlijk wel weer een bepaalde esthetische waarde. En niet iedereen heeft behoefte aan een jacuzzi om in te liggen. Zitten is natuurlijk ook rustgevend genoeg. Met een ronde jacuzzi in je tuin, op het balkon of op het dakterras geniet je van de warme bubbels terwijl je naar de sterren of het uitzicht kijkt.

 

Accessoires en ombouw

De ombouw van zowel de ronde als de vierkante jacuzzi’s is verkrijgbaar in naturel cederhout, rood cederhout, greywash cederhout en whitewash cederhout. Voor beide varianten zijn er ook cederhouten trapjes die mooi passen bij de jacuzzi’s. Maar er zijn meer accessoires te vinden voor je jacuzzi. Zoals verschillende coverliften. Welke jacuzzi inbouw, ombouw en accessoires je ook kiest, tussen de in- en ombouw zit een laag schuimisolatie om te voorkomen dat je te veel energie verbruikt om het water warm te houden.