Hovenier Vleuten
Image default
Tweewielers

Waarom de bestverkochte step ooit perfect is voor beginnende eigenaren

Opmerking: hoewel de Xiaomi M365 niet officieel wordt stopgezet, is de voorraad in elke winkel in de loop van de tijd afgenomen en de kans is groot dat dit model in de nabije toekomst niet meer overal verkrijgbaar zal zijn. Bekijk mijn gedetailleerde Xiaomi 1S-recensie voor meer informatie over de nieuwe en verbeterde versie.

De Xiaomi M365 is de meest iconische elektrische step ooit gemaakt.

De meeste mensen denken bij een elektrische step waarschijnlijk aan de Xiaomi M365.

Laten we eens kijken hoe deze step die ongelooflijke prestatie heeft geleverd uitgeschakeld, en waarom je het altijd als een van je eerste keuzes zou moeten beschouwen.

Moet je de Xiaomi M365 in 2021 kopen?

Als je op zoek bent naar de perfecte step voor beginners, je eerste step, een geweldige budgetkeuze, of je wilt gewoon een bewezen forens, dan de Xiaomi M365 is misschien wat je zoekt. En als je op een Bird- of Lime-step hebt gereden en je wilt exact dezelfde step, dan zou je waarschijnlijk de Xiaomi M365 moeten kopen, want dat is waarschijnlijk wat je hebt gereden.

Ik zou dat nooit zeggen het kopen van de Xiaomi M365 zou een vergissing zijn. Als ik echter heel eerlijk ben, geloof ik dat de Xiaomi M365 Pro een veel betere keuze zou zijn voor de meeste nieuwe eigenaren van vandaag, zelfs als step kind is deze goed. Begrijp me hier niet verkeerd – de Xiaomi M365 is duidelijk een uitstekende step en de miljoenen tevreden eigenaren over de hele wereld staan klaar om ervoor in te staan. Alleen persoonlijk denk ik dat in 2021 de Xiaomi M365 Pro, of beter gezegd de Xiaomi Pro 2, de weg vooruit is.

Er is echter één uitzondering op die suggestie. Beide nieuwere Xiaomi-versies kosten een paar honderd dollar meer. Als je het je gewoon niet kunt veroorloven om meer dan € 450- € 500 uit te geven, dan moet je bij de Xiaomi M365 blijven, want het is vrijwel zeker de beste step ter wereld voor die prijs. In feite is dat waarschijnlijk de hoogste prijs voor de step, omdat de prijs vaak fluctueert. Het kan soms worden gevonden voor minder dan € 400, wat gewoon de deal van de eeuw is in mijn boek.

Bestellen, verzending, kortingen, garantie, retourzendingen

De verzendperiode hangt af van waar u de step bestelt, maar met de grotere merken zoals Amazon, zal het waarschijnlijk binnen een week bij je voor de deur staan. De prijs voor deze step wisselt regelmatig, en vaak zijn er veel kortingen voor beschikbaar. Ik heb gezien dat deze step zo laag geprijsd was als € 320 en zo hoog als € 550, en zaken als voorraadbeschikbaarheid en seizoen kunnen een rol spelen in de prijs.

Meestal is de garantieperiode op de kritieke elektronische onderdelen is 12 maanden, maar sommige handelaren kunnen zelfs 24 maanden aanbieden, dus zorg ervoor dat u dit controleert voordat u koopt om het zeker te weten. Gewoonlijk is de retourperiode 30 dagen, waarin u in sommige gevallen van niet-aankomstsituaties ofwel een terugbetaling of een vervanging kunt krijgen.

Xiaomi-steplijn en -merk

Xiaomi heeft geen herintroducties als merk nodig, zowel op het gebied van algemene elektronica als specifiek voor elektrische steps. Laten we zeggen dat ze algemeen worden beschouwd als het nummer één merk als het gaat om populaire steps gemaakt voor de dagelijkse rijder, en ze verdienen die kroon volledig.

De Xiaomi M365 was hun eerste step die echt won wereldwijde faam, hoewel ik geloof dat wat ze vandaag doen met hun nieuwere modellen zoals de Xiaomi Essential, de Xiaomi M365 Pro en de Xiaomi Pro 2, de weg van de toekomst is. Toch blijft de Xiaomi M365 tot op de dag van vandaag het best verkochte model ooit.

Uitpakken en monteren

Je step zal waarschijnlijk bij je thuis aankomen in een vrij eenvoudige bruine doos, met veel beschermende afdekkingen rond alle componenten.

De doos bevat:

  • step

  • stuur

  • oplader

  • toolkit

  • schroeven

  • bandenpompventiel

  • gebruikershandleiding

  • snelstartgids

  • garantiekaart

  • reservebanden (alleen bij sommige retailers)

Er is enige minimale montage vereist voordat u kunt gaan rijden, hoewel het minder dan 5 minuten duurt om het te krijgen gedaan. Om de step in elkaar te zetten, hoef je alleen het stuur aan de stuurpen te bevestigen (zorg ervoor dat de kabels ook al zijn aangesloten), en je moet de vier schroeven op de stuurpen schroeven, twee aan de voorkant en twee aan de achterkant. Zorg er ook voor dat de remmen werken, de banden zijn opgepompt en de batterij is opgeladen.

Ik raad aan om de verpakking niet weg te gooien totdat de retourtermijn is verstreken, omdat u deze mogelijk nodig heeft voor het geval dat je besluit de step terug te sturen.

 

https://nr1elektrischestep.nl/products/trendiamo-off-road