Hovenier Vleuten
Image default
Vakantie

Vind snel single vakanties die bij je passen

Ben je single en vind je het leuk om met andere singles op reis te gaan? Bekijk dan de mogelijkheden van One2gethertravel. Dit bedrijf organiseert onvergetelijke singlereizen voor een reisgroep van gemiddeld 20 deelnemers. Naast single vakanties vind je ook eenouder en 50+ vakanties. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Op de website van One2gethertravel vind je snel welke vakantie het best bij je past. Geef aan wat je wil boeken en waar je naartoe wil. Vervolgens laat je weten welke datums je het liefst op reis gaat en klik je op ‘zoeken’. Binnen enkele seconden zie je alle single vakanties die perfect bij je passen.

Leuke activiteiten tijdens jouw singlereizen

Het belangrijkste van de single vakanties? Dat jij een geweldige vakantie beleeft! Daarom vind je bij One2gethertravel alleen deskundige reisleiding, die ervoor zorgt dat het jou aan niets ontbreekt. Denk aan leuke activiteiten en excursies die de groepssfeer bevorderen. Ben je nog nooit op single reis geweest en ben je benieuwd hoe dit eruit ziet? De medewerkers van One2gethertravel vertellen je graag meer als je contact met ze opneemt. Daarnaast bieden ze ook shortbreaks aan. Dit is een ideale testcase om te kijken of een single reis bij jou past. Waar wacht je nog op? Boek een van de singlereizen of shortbreaks op de website.

Geef je eigen invulling aan een van de single vakanties

Heb je een van de singlereizen geboekt? Dan kun je vast niet wachten om te gaan! Een groot voordeel van de single vakanties van One2gethertravel is dat je de volledige vrijheid hebt tijdens zo’n vakantie. Vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen in een ongedwongen sfeer? Of wil je af en toe ook er alleen op uit? Bij dit reisbureau vind je de gezelligheid van een groep op de momenten dat jij dat wilt. Daarnaast heb je keuze uit een single of gedeelde kamer. Je geeft zelf invulling aan een van de single vakanties, het is ten slotte jouw vakantie!