Hovenier Vleuten
Image default
Eten en drinken

Middeleeuws dineren in een stadspaleis én restaurant in Bergen op Zoom

Wilt u dineren in een restaurant in Bergen op Zoom? Combineer dan een bijzondere sfeer met de heerlijkste gerechten. Bij La Pucelle dineert u in het middeleeuwse stadspaleis Het Markiezenhof in Bergen op Zoom. Proef de bourgondische gerechten terwijl u geniet van de lekkerste wijnen. In de winter staat de openhaard aan, waardoor uw kruidige gerecht met een flinke dosis sfeer en een knus gevoel afgemaakt wordt. Is het lekker weer? Dan eet u bij het restaurant in Bergen op Zoom lekker in het zonnetje op het terras. Kijk uw ogen uit in het 15e-eeuwse stadspaleis en waan uzelf terug in de tijd.

In dit restaurant in Bergen op Zoom komt u met kleine én grote groepen

Of u nu met z’n tweeën langskomt of met een grote groep: een diner bij restaurant la Pucelle in Bergen op Zoom kan altijd. Neem plaats in het knusse restaurant of dineer met een grote groep in de oude boogkelder. Het is zelfs mogelijk om met een select gezelschap te dineren in de Franse tuin van Het Markiezenhof. Dan weet u zeker dat door de unieke locatie de maaltijden nóg lekkerder smaken. Doordat er altijd gewerkt wordt met verse producten, onder andere uit de historische kruiden- en moestuin, bent u verzekerd van de rijke smaken. Proef de middeleeuwen terug in uw gerecht en bezoek het uniekste restaurant van Bergen op Zoom.

Bij het historische restaurant in Bergen op Zoom kunt u ook terecht voor een lunch of borrel

Naast een diner, is het restaurant La Pucelle in Bergen op Zoom ook te bezoeken als u wilt lunchen of borrelen. Geniet van een goed glas wijn, proef de heerlijkste speciaalbieren en ontdek de lekkere koffiebonen. Ga voor luxe boordjes, smaakvolle borrelhapjes of een rijkgevulde soep. Ga terug in de tijd van de markiezen en kastelen, maar geniet op een moderne manier. In restaurant La Pucelle in Bergen op Zoom weet u zeker dat u kiest voor een bijzondere beleving.