Hovenier Vleuten
Image default
Zakelijk

Verbouwen en bouwen

Wanneer je gaat verbouwen of bouwen heb je wel aardig wat materialen nodig om het goed aan te pakken. Denk bijvoorbeeld aan meters die je nodig hebt voor dit soort dingen. Natuurlijk moet je dan weten welke meter je het beste kan gebruiken bij bepaalde werkzaamheden. Daar gaan we meer over vertellen maar ook waar je dit kan aanschaffen. 

Product specialist

Wanneer je op zoek bent naar hoogwaardige inspectie- en meetapparatuur kan je terecht bij Astek. Hier zijn ze gespecialiseerd en doen dit dan ook al 15 jaar. Bij Astek is een assortiment wat bestaat uit laser disto afstandsmeters, lijnlasers, puntlasers, roterende lasers, bouwlasers, vochtmeters voor hout / beton en andere bouwmaterialen, glas(dikte) meters, multimeters, warmtebeeldcamera’s en veel meer. 

Afstandsmeter laser

Wanneer je meetklussen nog nauwkeuriger wilt uitvoeren is een afstandsmeter waar je dan aan toe bent. Door een lasterstraal wordt de afstand tussen twee punten gemeten. Dat gebeurd door het apparaat bijvoorbeeld tegen een muur te zetten en op de muur er tegenover te richten. De opgemeten afstand kan dan op de display afgelezen worden. Bij de meeste afstandsmeters zit een oppervlakte functie waardoor je eenvoudig de vierkante meters voor laminaat of stuc werk hebt. De afstandsmeters werken op batterijen of op een accu. Wil je nu een afstandsmeter laser online bestellen dan kan je dat goed doen bij Astek. 

Afstandsmeter

Astek is gespecialiseerd in de verkoop van meetapparatuur waaronder de Leica Disto laser afstandsmeter. Deze maakt gebruikt van de nieuwste laser-technologie waardoor je binnen een fractie van een seconde tot wel 300 meter afstand kan meten, dit bespaart 50 % van de meettijd. Deze meter heeft een nauwkeurigheid tot ongeveer 1 mm. Door de laserpunt weet je precies waar je meet. Door deze afstandmeter kan je er een eenvoudige eenpersoonstaak van maken. Deze afstandsmeters kan je halen in onze afstandmetershop van Astek. 

Wanneer je dan ook echt controle wilt hebben over de klus van het meten en het ook graag precies en snel de klus wilt doen is een afstandsmeter van Leica dus zeker de moeite waard. In onze afstandmetershop hebben we een assortiment waar vast jou keuze wel uit komt. De prijs is ook de beste voor online verkoop. Sla dus snel je slag voor een laserafstandsmeter via afstandmetershop.nl.