Hovenier Vleuten
Image default
Bedrijven

Verandering van het betalingssysteem

Het afgelopen jaar is cryptocurrency inderdaad een terugkomende term geworden. Wereldwijd wordt op dagelijkse basis gesproken en gediscussieerd over dit onderwerp. Dit is niet eens verwonderlijk. Al jaren zijn we gewend om met contant geld te betalen of bedragen via de bank over te boeken. Crypto moet eigenlijk de opvolger worden van ons huidige betaalsysteem. Cryptovaluta zijn enkel online te vinden. Geen briefgeld, geen munten. Alle waardes worden vastgezet in versleutelde systemen. De technologie achter crypto is heel modern en vrij complex. Er zijn complete boeken over geschreven en er zijn miljoenen mensen die zich er dagelijks mee bezighouden.

Niemand kan de toekomst voorspellen

Ook wanneer je geen verstand hebt van crypto is de naam Bitcoin je waarschijnlijk niet ontschoten. Dit is de eerste vorm van cryptovaluta die bekend werd voor de mens en dat maakt het speciaal. Hoewel de munt al bijna 10 jaar bestaat kan het goed zijn dat je er pas een tijdje van weet. Vooral een aantal jaar terug kreeg Bitcoin veel aandacht in de media. Toen steeg de koers naar meer dan 20.00 dollar. De bitcoin koers heeft in de jaren die daarop volgde pieken en dalen gekend. Feit is dat niemand weet hoe de toekomst van Bitcoin (en andere cryptovaluta) er uit gaat zien. Veel geleerden denker echter dat Bitcoin wel degelijk deel gaat uitmaken van onze maatschappij. Zij zeggen dat we er eigenlijk niet meer omheen kunnen en dat de overname van cryptovaluta onvermijdelijk zal worden.

Op de hoogte blijven

Na de grote stijging die een aantal jaar geleden plaats vond is crypto echt ontploft in populariteit. Duizenden mensen hebben er een beroep van gemaakt om elke dag inkopen en verkopen te doen op het gebied van Bitcoin en andere valuta. Dit klinkt natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar er komt best veel bij kijken. Ten eerste moet je weten dat je kennis op moet gaan doen en dat dit leerproces niet zal stoppen. Er veranderen namelijk continu dingen. Het laatste crypto nieuws vind je tegenwoordig door een simpele zoekopdracht. Er zijn op internet honderden pagina’s die zich dagelijks enthousiast bezig houden met Crypto en deze kennis graag met je delen.

https://cryptobenelux.com/