Hovenier Vleuten
Image default
Management

Most profitable businesses

Sommige mensen wagen zich aan het ondernemerschap met een duidelijke visie: Ze weten welke branche ze willen veroveren en welke weg ze daarvoor willen bewandelen. Voor veel nieuwe ondernemers kan het echter moeilijk zijn om erachter te komen hoe ze een bedrijf moeten beginnen – en in welk type bedrijf ze het beste kunnen investeren.

 

Om u op weg te helpen, hebben wij een lijst opgesteld van de meest winstgevende bedrijven, rekening houdend met factoren zoals de groei en het concurrentievermogen van de sector, de opstartkosten en toegangsbarrières, evenals het winstgevendheidspotentieel.

 

Meest winstgevende kleine bedrijven

Met een solide businessplan, hard werk en vastberadenheid kan elk sterk bedrijfsidee succesvol en winstgevend worden.

 

Bedrijven in snelgroeiende sectoren met lagere opstartkosten kunnen echter een groter winstpotentieel hebben. Met de opkomst van de technologie, bijvoorbeeld, zult u waarschijnlijk meer succes hebben met een zaak als virtueel assistent dan met het openen van een kruidenierswinkel.

 

Hoewel sommige van de meest winstgevende bedrijven online gebaseerd zijn, hebben andere betrekking op persoonlijke diensten, en sommige passen perfect bij een ondernemer die veel onderweg is. Hier is onze lijst van de meest winstgevende kleine bedrijven:

 

1. Foodtrucks

De foodtruckbeweging heeft de afgelopen vijf jaar een consistente groei doorgemaakt – en deze zal naar verwachting doorgaan – met de markt die naar verwachting zal groeien tot $ 6,6 miljard in 2028, volgens een rapport uit 2021 van Grand View Research. Je kunt een foodtruckbedrijf beginnen voor minder dan een derde van wat het kost om een bakstenen restaurant te openen; plus, je hebt geografische veelzijdigheid, het potentieel voor hoge opbrengsten en de flexibiliteit om een aangepast menu te creëren dat helemaal van jou is.

 

Houd er rekening mee dat grotere, trendy steden zoals San Francisco, Boston en Washington, D.C., al een behoorlijk verzadigde markt voor foodtrucks hebben (en ook strengere regels om te beginnen) – dus dit kan een succesvollere business zijn in een kleinere metropool in het midden van het land.

 

Foodtrucks hebben ook hun eigen speciale set verordeningen, bedrijfsvergunningen en veiligheidsnormen. Ze hebben ook een bedrijfsverzekering nodig, dus je moet contact opnemen met de plaatselijke gezondheidsdienst om te weten te komen wat er nodig is.

 

2. Auto wassen diensten

De stijgende prijs en uitgebreide functies van nieuwe voertuigen zijn oorzaak autobezitters om hun auto’s langer te houden, volgens een 2020 studie van Consumer Reports. En als bestuurders houden hun auto’s langer, bedrijven zoals autowasserettes die mensen helpen de waarde van hun auto-investering te behouden zullen naar verwachting ook blijven stijgen.

 

Volgens de International Carwash Association, 66% van de Amerikanen wassen hun auto’s ergens tussen een tot twee keer per maand, met een gemiddelde van 13 keer per jaar. De carwashmarkt zal naar verwachting stijgen van $14,7 miljard in 2021 tot $20,7 miljard in 2028.

 

U kunt een car wash bedrijf nog winstgevender maken door het te veranderen in een mobiele service. Klanten kunnen meer betalen voor een car wash die naar hen toe komt, vooral als ze een luxe auto hebben en de voorkeur geven aan een meer persoonlijke service. En als mobiele carwash en auto detailing service, vermijd je de overhead en opstartkosten van een fysieke locatie.

 

3. Autoreparatie

In 2021 steeg de gemiddelde leeftijd van auto’s en lichte vrachtwagens in de VS tot 12,1 jaar, een stijging ten opzichte van 9,6 jaar in 2002, volgens IHS Markit (nu onderdeel van S&P Global). Mensen houden hun auto’s langer dan ooit, wat suggereert dat er aanzienlijke kansen zijn in de onderhouds- en reparatiesector.

 

Bovendien zijn autobezitters eerder geneigd een klein bedrijf te bezoeken voor reparaties; volgens de Auto Care Association wordt meer dan 70% van de reparatieactiviteiten uitgevoerd door onafhankelijke reparatiebedrijven in vergelijking met dealers of door de fabrikant erkende reparatiebedrijven.

 

Als u een ervaren monteur bent, kunt u een autoreparatieservice overwegen als een van de meest winstgevende zakelijke ideeën. U kunt olie verversen, vloeistoffen bijvullen, accu’s verwisselen, koplampen repareren en meer. En als u op overheadkosten wilt besparen, kunt u er een mobiele service van maken en naar uw klanten toe rijden om reparaties op hun oprit of kantoorparkeerplaats uit te voeren.

 

4. Persoonlijke trainers

Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics zal de werkgelegenheid voor fitnesstrainers en -instructeurs tussen 2020 en 2030 met 39% toenemen, veel sneller dan het gemiddelde voor alle beroepen. Maar om van uw liefde voor fitness een carrière te maken, hoeft u niet voor een grote sportschool te werken – en u hoeft ook niet de overheadkosten te maken van een eigen locatie om klanten te trainen. Gooi een paar gewichten, banden en yogamatten in de kofferbak van je auto en ga met je fitnessshow op pad.

 

U kunt een persoonlijke trainer door het aanbieden van een-op-een sessies bij uw klanten thuis of reclame groepslessen in een lokaal park of buurthuis. Fitness meer beschikbaar maken voor uw klanten zou net het ticket kunnen zijn om u beiden te helpen uw doelen te bereiken.

 

5. Diensten voor pasgeborenen en na de zwangerschap

Hoewel millennials het ouderschap langer uitstellen dan vorige generaties, willen velen uiteindelijk wel kinderen krijgen. Volgens een analyse van overheidsgegevens door het Pew Research Center heeft vanaf 2018 meer dan de helft van de millennial-vrouwen een kind gekregen.

 

Nu overwegen zowel millennials als Generatie Z ouderschap, en de behoefte aan kindgerichte bedrijven groeit, te beginnen met post-zwangerschap en pasgeboren-gerelateerde diensten. En als gevolg hiervan verwacht een rapport van Research and Markets uit 2018 dat de markt voor kraamzorg in Noord-Amerika in 2023 meer dan $ 3 miljard zal bedragen.

 

De vraag naar doula’s en lactatiekundigen in het bijzonder is gestegen onder nieuwe moeders, en beide zakelijke opties hebben relatief lage overheadvereisten buiten opleiding en certificering.

 

6. Verrijkingsactiviteiten voor kinderen

Terwijl Amerikanen kinderen blijven krijgen, betekenen krimpende budgetten voor onderwijs dat zowel traditionele academische vakken als verrijkende vakken zoals muziek, kunst en atletiek vaak een aanzienlijke klap krijgen.

 

Een succesvol bedrijf om te starten zou er een kunnen zijn die verrijkingsactiviteiten aan kinderen onderwijst. Volgens een rapport van 2018 van het U.S. Census Bureau zijn kinderen vandaag net zo betrokken bij buitenschoolse activiteiten als ze 15 jaar geleden waren. En uit sommige onderzoeken blijkt dat bijna de helft van de Amerikaanse ouders jaarlijks meer dan $ 1.000 besteedt aan de activiteiten van hun kinderen.

 

U zou een gymnastiekcentrum of muziekschool kunnen beginnen, zweminstructeur of yogaleraar voor kinderen kunnen worden, of u op een andere kindgerichte activiteit kunnen richten. Als u een vaardigheid hebt die gemakkelijk aan jonge studenten kan worden onderwezen, hebt u misschien al een winstgevend bedrijf in de maak.

 

7. Mobiele apps en entertainment voor kinderen

Als u geïnteresseerd bent in ontwikkeling en techniek, kunt u overwegen uw technologie af te stemmen op de jongste gebruikers. Uit onderzoek blijkt dat de vraag naar tablets, apps en mobiel entertainment voor kinderen toeneemt – vooral als die producten op onderwijs zijn gericht.

 

Volgens een rapport van Learning First Alliance over mobiele apparaten en onderwijs voor jonge kinderen, geproduceerd door onderzoeksbureau Grunwald Associates, gelooft meer dan 60% van de ondervraagde ouders dat mobiele apparaten en apps voordelen bieden bij het aanleren van vaardigheden op het gebied van lezen, wiskunde, wetenschap en wereldtalen aan kinderen.

 

Hebt u een idee voor een educatieve app voor kinderen of ouders? Zo ja, dan is dit het moment om verder te gaan met uw lumineuze idee voor de volgende generatie en deze potentieel winstgevende business tot realiteit te maken.

 

8. Gedeelde accessoires en kledij

Sites als Rent the Runway en Gwynnie Bee hebben ingespeeld op het idee van de sharing economy – waarbij we minder spullen willen en moeten bezitten, dus in plaats daarvan delen we middelen.

 

Deze bedrijven bieden geleende of gehuurde kleding en accessoires aan tegen een fractie van de aankoopprijs, en omdat hetzelfde stuk inventaris meerdere keren inkomsten genereert, kan de winstgevendheid van deze ondernemingen aanzienlijk zijn. Volgens een studie uit 2021 van het wederverkoopplatform Mercari zal de markt voor tweedehands kleding tegen 2030 meer dan verdrievoudigd zijn.

 

Heb je oog voor mode en een gevoel voor stijl dat andere verhuurdiensten momenteel niet bieden? Misschien ben jij er klaar voor om de next big thing te worden.

 

Zelfs als je niet bereid bent om een mode-startup van miljoenen dollars te lanceren, kun je net zo goed profiteren van gedeelde mode op lokaal niveau. Verzamel een aantal favoriete accessoires of kledingstukken en organiseer een leenfeestje – waar klanten items uit je kast kunnen huren of kopen – voor middelbare scholieren voor het volgende formele dansfeest.

 

Als je in een studentenstad woont, zijn Griekse feesten een andere geweldige kans om te profiteren van gedeelde mode uit de economie. En omdat u geen verzendkosten berekent, kunt u in potentie nog meer winst maken.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/