Hovenier Vleuten
Image default
Kinderen

Misschien wel de beste tip voor een kinderfeestje

Voor een kind is er in een jaar na 5 december geen dag belangrijker dan zijn of haar verjaardag. Cadeautjes, aandacht en dag die helemaal om de kleine draait. Een verjaardag is gelukkig ook nog wel een keer op te zetten. Het recept ‘de Hollandse kringverjaardag’ is dan ook al sinds jaar en dag min of meer in beton gegoten. Je haalt bier, kaas en nootjes en je hebt weer aan de standaarden voldaan. Problematischer is waarschijnlijk het organiseren van een kinderfeestje. Je moet toch eigenlijk ieder jaar iets leuks en origineels bedenken dat iedereen leuk vind en dan mag het ook nog niet alles kosten. In dit blog gaan we in op wat ideeën om een goed kinderfeestje te organiseren zonder te ver buiten je budget te gaan.

Houd het bij huis

Een van de grootste kostenposten bij een kinderfeestje is meestal de locatie. Een plek huren kost nou eenmaal veel geld. Als je een beetje ruim woont of een pleintje of grasveld in de buurt van je huis hebt is het altijd aan te raden om daar een kinderfeestje te houden in plaats van op een gehuurde locatie. Er is buiten zat te doen en te bedenken. Wel is het belangrijk om in de dagen voor het kinderfeestje goed de weersverwachting in de gaten te houden. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een activiteit waarbij je niet zo afhankelijk bent van het weer.

Lasergamen

Natuurlijk heb je de oude vertrouwde lasergamehal waar je voor een tientje per persoon een kwartiertje kunt spelen. Je bent dan wel niet heel afhankelijk van het weer, maar je hebt wel het probleem dat het nou niet bepaald goedkoop is. Wat ik bedoel is het huren van een lasergame. Hiermee kun je je in principe de hele dag vermaken omdat je zo’n box vaak pas de dag na het feestje hoeft terug te sturen. 

Meer weten over het huren van spullen voor een kinderfeestje. Kijk eens naar deze verhuurder.

 

https://hurenbijdaniek.nl/