Hovenier Vleuten
Image default
Aanbiedingen

De beste muggenlampen voor bedrijfskantoren

 

Muggen op het kantoor zijn niet echt fijn, ze houden je dan ook van het werk af. Niemand vind hun geluid fijn en na een tijdje wordt je al gauw heel erg geïrriteerd beesten, hierdoor kun je je niet goed concentreren en het gevolg is dan ook dat je werk hier onder zal leiden. n. Door een paar dingen kun je er voor zorgen dat de muggen niet meer zullen komen bij jou op het kantoor. Voor jou hebben we even de beste anti muggenlampen voor in het bedrijfskantoor op een rij.

  • Lampen die werken met licht

Deze lampen zijn erg goed om voor te kiezen, dit komt omdat het licht van de lamp de muggen aantrekt en doodmaakt als ze de lamp aanraken. Dit zijn dan ook de lampen die je normaal gesproken in de winkel ziet liggen als je een keer in de bouwmarkt bent, ze zijn niet duur en je hebt ze zo gekocht. Het nadeel is alleen dat deze lampen alleen maar werken met licht, er zit vaak geen ventilator in. Mocht de lamp het niet goed doen dan heb je nog steeds muggen.

  • Lampen die werken met geluid

Een muggenlamp met een bepaalde toon maakt een heel hoog piepje, deze is voor de mens niet te horen. De muggen horen het wel en hierdoor komen ze niet meer in het kantoorpand. Het nadeel van deze lampen is wel dat ze over het algemeen vrij duur zijn, het is dan ook zeker iets waar je even over na moet denken. Ook weet je nooit zeker of ze wel werken, je hoort de piep niet dus dit is niet echt te controleren.

  • Lampen die een beetje van alles hebben

Er zijn lampen die een beetje van alles hebben, een voorbeeld is de Cyclone anti muggenlamp voor uw kantoorpand. Deze lamp combineert eigenlijk alle mogelijke functies en kenmerken van andere muggenlampen. Deze lamp zorgt er in de eerste plaats voor dat de muggen af komen op het UV licht. Vervolgens worden de muggen door middel van een soort buis in de lamp geloodst, hier worden ze door verschillende ventilatoren naar beneden geduwd. Zo belanden ze allemaal in een soort verzamelbak, dit kun je heel makkelijk leeg gooien. Het is dan ook niet moeilijk om de bak elke keer te legen. Hierdoor ben je veel minder tijd kwijt, dit is al een groot voordeel

Er zijn dus verschillende lampen die ieder weer op hun eigen manier werken. Echter is het wel veel makkelijker om een lamp te kopen die eigenlijk een beetje van alles heeft. Dan heb je namelijk de werking en de voordelen van alle lampen bij elkaar. Hierdoor heb je geen last meer van die muggen op het kantoor. Zo kun je dus ongestoord weer verder werken zonder dat je elke keer met dat gezoem om je over zit. Kies dus voor Cyclone als muggenlamp voor uw kantoor, de werknemers zullen er blij mee zijn!