Hovenier Vleuten
Image default
Woning en Tuin

Een hovenier uit Veenendaal die mijn tuin kon aanpakken

Ik had een hovenier uit de omgeving van Veenendaal nodig die mij kon helpen in mijn tuin. Al voor een langere periode heb ik mijn tuin niet goed kunnen verzorgen, omdat ik op wereldreis was. Nu ben ik daarvan terug en wilde ik weer mijn tuin aanpakken. Alleen alles wat ik deed werkte niet, of maakte ik het alleen maar erger. Daarom besloot ik om mijn tuin helemaal aan te pakken en te veranderen in wat beters. Maar daar had ik wel hulp bij nodig.

De hovenier uit Veenendaal met verstand van planten

Ik had echt een hovenier nodig uit de omgeving van Veenendaal die een beetje verstand had van verschillende soorten planten die lang in leven zouden blijven en nog meer. na een tijdje zoeken kwam ik bij Hoveniersbedrijf van de Kraats terecht. Zij konden mij goed helpen met het herinrichten van mijn tuin en betere planten voor mij in de tuin zetten voor als ik weer lang ging reizen naar andere landen. Ik nam contact met hen op en binnen no-time kon ik daar terecht om alle details te bespreken met de hovenier die mij verder zou helpen in mijn tuin. 

Erg blij met het resultaat

Bij aankomst werd ik meteen begeleid naar de spreekkamer waar we alles hadden besproken en wat het beste was voor mijn tuin. De medewerker van de hovenier liet mij een concept zien en ik was meteen verkocht. Het was precies wat ik zocht in mijn tuin. Een paar dagen later kwamen er een paar mensen van de hovenier bij mij om de tuin af te breken en weer iets nieuws te maken. We hadden gelukkig mooi weer dus dat scheelt al een hele hoop. Na een paar dagen hard werken was mijn tuin eindelijk af. Het was een stuk praktischer dan eerst en nu hoef ik me niet zorgen te maken dat alles dood gaat als ik weg ben.

 

Meer weten over de diensten van de hovenier uit Veenendaal? Bekijk dan eens de website via www.hoveniersbedrijfvdkraats.nl voor meer informatie over wat zij voor uw tuin kunnen betekenen.