Hovenier Vleuten
Image default
Bedrijven

AFKOELING MET DE AIRCO’S VAN NIJMEGEN

U woont of heeft u bedrijf in Nijmegen en wilt graag een airconditioning aanbrengen, dan bent u op de juiste adres. Wij van aircobedrijf Nijmegen zorgen ervoor dat u de beste airco voor u ruimte krijgt tegen de beste prijs. Wij zijn al reeds lang in het vak van het verkopen en onderhoud van airco’s en kunnen u met de beste deskundigheid van dienst zijn. Verder zijn al onze airco’s splinternieuw en van A1 kwaliteit. Dit verzekerd u dat samen met onze expertise u de beste service krijgt die u als cliënt verdient. Verder zijn onze prijzen de scherpste in heel Nijmegen. Onze airco’s kunnen  koelen, verwarmen, lucht verversen en zijn zeer energiebesparend.

HOE STAAT HET MET DE GARANTIE EN ONDERHOUD?

Bij de aanschaf van een airco bij ons in Nijmegen krijgt u gegarandeerd minimaal 1 jaar garantie op alle onderdelen van de airco. Ook de onderhoudsvoorzieningen kunnen door ons worden verricht. Daarvoor hebben wij speciale pakketten reeds klaar waar u gerust uit kunt kiezen. De pakketten zijn afhankelijk van de aantal airco’s die u bij ons aanschaf en ook de regelmaat waarmee de airco’s onderhouden dienen te worden. Verder is het belangrijk te weten dat indien u een airco bij ons aanschaft in Nijmegen en tevens een onderhoudspakket bij ons betrekt u een korte krijgt op het totaal bedrag. Een unicum die wij alleen aanbieden in heel Nijmegen.

HOEVEEL KOST EEN AIRCO?

De kosten voor het aanschaffen van een airco is afhankelijk van de grootte van de airco die u nodig heeft voor de ruimte die u wilt koelen. Ook is het afhankelijk van de merk airco die u prefereert. Echter moeten we wel aangeven dat wij de beste prijzen hebben in heel Nijmegen wat al onze airco’s betreft. Samen met onze garantieperioden en onze onderhouds pakketen bieden wij de beste service voor de meest concurrerende prijzen die u zult vinden in heel Nederland.