Hovenier Vleuten
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn de tuintrends van 2021?

Vraag je je af wat de trends op het gebied van tuin in 2021 zijn? Dan ben je aan het juiste adres in deze blog, want je kunt er hier meer over lezen. Eigenlijk zijn de trends van dit jaar heel makkelijk in één woord samen te vatten: 2021 staat vooral voor kleur. Denk hierbij aan warm terra tot donkergroen, donkergrijs en natuurlijke tinten. Als je bezig bent met het inrichten van je tuin, kun je voor een neutrale basiskleur kiezen en uitpakken met de meubels, potten en decoratie. Je kunt je laten adviseren door Verschoor Groenprojecten als je wilt weten wat bij je tuin past. Lees in deze blog meer over de tuintrends van dit jaar.

Kies voor strak met grijs

Heb je een tuin die je graag strak en netjes wilt inrichten? Kies dan voor grijstinten, vooral donkergrijs. Veel mensen zijn bang dat deze kleur te donker is voor hun tuin, maar dat valt reuze mee. Het groen van de planten in je tuin zorgt voor genoeg tegenwicht en je krijgt er zelf een mooi contrast door. Grijs staat prachtig als je een stijlvolle tuin wilt die ook nog eens tijdloos is. Grijs is een rustige kleur en zorgt voor een goede basis in je kleur. Je kunt daarna gaan experimenteren met andere kleurelementen. Je kunt een haag maken van bamboe voor een oosterse sfeer, of kiezen voor een bakstenen muur voor een dolce vita sfeer. Informeer bij Hovenier Waddinxveen voor de mogelijkheden voor jouw tuin.

Groen is altijd goed

Groen is de kleur die in elke tuin hoort. Niet alleen in de planten en flora, maar ook op je meubels en accessoires staat het goed. Als je kiest voor groene tinten, creëer je een echte natuurlijke sfeer. Dit is een ideale optie als je tuin klein is of als je onrustig wordt van drukke kleuren. Bovendien is het een tijdloze kleur.