Hovenier Vleuten
Image default
Woning en Tuin

Van kadasterdata kaart tot kadastrale kaart rapport met luchtfoto

Van kadasterdata kaart tot kadastrale kaart rapport met luchtfoto

Wie zoekt naar officiële gegevens over percelen en objecten die kan prima terecht op kadastralekaart.com. De aangeboden data is altijd actueel en officieel, hoewel het platform niet in handen in van het Kadaster. Deze instantie verzorgt de informatie echter wel.

Begin je bezoek aan het platform met het inzoomen op de kaart

Behalve een kadasterdata kaart en andere relevante data, begin je een bezoek aan kadastralekaart.com standaard met een blik op de kaart van ons land. Je zoomt gratis in op alle delen van het land en vindt zo van bovenaf de eigen woonplaats en je eigen perceel en woning. Een ding is zeker, kadastralekaart.com kan het verschil maken. Zeker wanneer mensen op het punt staan of van plan zijn een perceel of object te kopen, willen ze zoveel mogelijk informatie inwinnen. Kadastralekaart.com is er een perfect platform voor. Vaak nemen mensen dan ook een beslissing om een perceel of object te kopen nadat ze de informatie van het platform gedownload hebben. Dat downloaden kost geld. Je kunt per download betalen en ben je een professional die vaker een kadasterdata kaart of andere data nodig heeft, dan kun je prima een abonnement afsluiten. Dan zul je iets goedkoper uit zijn.

Heel veel meer data dan alleen de kadasterdata kaart beschikbaar

Wat vind je behalve de kadasterdata kaart eigenlijk niet op het platform? Zo download je een kadastrale kaart rapport met maatvoering en blijkt de kadastrale kaart bundel ook al erg handig. In dat geval krijg je zeer relevante informatie over een perceel in de vorm van verschillende kadastrale kaarten, bestemmingsplannen, informatie over woonlasten en ook de hypotheek. Wil je een woningtransactie rapport? Ook die haal je gemakkelijk van kadastralekaart.com, zoals je ook al alle informatie vindt over bestemmingsplannen en vergunningen.

Maak een kadastrale kaart rapport helemaal af met een luchtfoto

Je maakt een kadastrale kaart rapport helemaal compleet als je kiest voor een extra luchtfoto. Je downloadt dan de kadastrale kaart van een perceel en de omliggende percelen, krijgt er streetview foto’s bij en eveneens een omgevingskaart. Met een luchtfoto maak je het rapport vervolgens helemaal af. Je kunt ook erg veel baat hebben bij informatie over het eigendom van een perceel en informatie over de hypotheek. Ook dergelijke informatie kun je prima downloaden van kadastralekaart.com dat je op deze manier dus echt op alle vlakken van dienst kan zijn.