Hovenier Vleuten
Image default
Tuin en buitenleven

Tuin aanleggen? Vergeet de brievenbus niet

Ga je zelf je tuin aanleggen of laat je het door een hovenier doen? Sommige mensen hebben ongekend talent en kunnen zelf verrassend goed een tuin aanleggen. Zij letten op elk detail in de tuin zoals groenblijvers voor in de winter. En zorgen ervoor dat de tuin zo is ingericht dat er elke maand van de zomer wel een boom of plant in bloei staat. Vaak wordt in eerste instantie overal aan gedacht behalve de brievenbus. En dat is jammer, want als je die er later nog een keer tussen de planten moet moffelen, dan komt dat niet ten goede aan het totaalplaatje van je tuin.

Brievenbus kopen? Waar dan?

Die tuinplanten koop je eenvoudig bij een tuincentrum, maar wil je een brievenbus kopen, dan wordt het wat lastiger. Brievenbussen koop je namelijk niet overal en niet elk tuincentrum heeft ze. Vaak als je ze toch bij een tuinwinkel ziet, dan is de keuze zeer beperkt. Wij vonden een webwinkel online, een Nederlandse winkel die helemaal gespecialiseerd is in brievenbussen. Zij verkopen een ongekende keus waaronder echt bijzondere en mooie design bussen die prachtig in jouw tuin kunnen staan. Die webshop heet Brievenbuswebshop. Dit bedrijf bestaat al meer dan 15 jaar en is een betrouwbare verkoper. Je kunt daar online je bestelling doen en het laten thuisbezoren. Maar je kunt ook hun showroom bezoeken en daar je brievenbus kopen. De collectie met cortenstaal willen we zeker nog even naar voren halen omdat dat echt een tuintrend is. Zo kun je je tuininrichting zo aankleden met corstenstalen bloembakken en een cortenstaal brievenbus. Een cortenstalen huisnummer op je huis maakt het gehele plaatje compleet.

Zorg voor een passende brievenbus

Wil je een brievenbus op of aan een statief plaatsen of zoek je een zuil? Er zijn veel mogelijkheden. Zelfs als je een oude antieke postkast zoekt, heeft deze brievenbuswinkel diverse mogelijkheden. Zo koop je daar ook mooie Engelse en Ierse mailboxen. Maar kun je ook voor een dood eenvoudige brievenbusklep terecht. Ga je dus een tuin aanleggen? Zorg dan ook voor een mooi plekje voor de brievenbus. En deze mag best een beetje prominent naar voren komen. Want ook brievenbussen kunnen pareltjes zijn!