Hovenier Vleuten
Image default
Vervoer en transport

Frigo Group regelt voor u de opslag en het vervoer van diepgevroren levensmiddelen

Zoekt u een partner die geconditioneerd transport voor u kan faciliteren? Frigo Group is een naam om te onthouden. Deze firma geldt in Nederland en inmiddels ook over de grens als expert op het gebied van diepvriesopslag. Of het nu gaat om patat, vlees, brood, groenten of fruit: Frigo Group weet er raad mee.

Twee koel/ vrieshuizen in Nederland

Er zijn twee volwaardige koelhuizen waar uw spullen opgeslagen kunnen worden. Een staat aan de Immenhorst 9 in ’s-Heerenberg, het andere koelhuis bevindt zich in Nieuw-Vennep. Locatie ’s-Heerenberg kent een opslagcapaciteit van 37.000 palletplaatsen. Uw waren kunnen bewaard worden bij temperaturen van -18 tot -26 graden Celsius. De capaciteit ligt rond de 60 ton per dag. Voor de opslag van vlees is een speciale vergunning nodig en die heeft Frigo Group. Daarnaast beschikt het bedrijf over de Entrepot C douanevergunning in verband met vervoer van levensmiddelen richting het buitenland. Henk van Veen is eindverantwoordelijke van Frigo Group ’s-Heerenberg. U kunt hem bereiken via telefoonnummer +31 314 66 51 25 en mailadres henkvanveen @ frigogroup. com.

Opslag en transport (nationaal en internationaal)

Naast de opslag kan Frigo Group ook het transport ,bijvoorbeeld van en naar een van de twee koelhuizen op zich nemen. De medewerkers zijn zeer ervaren op het gebied van koeltransport. Ieder product vereist een specifieke behandeling en vriestemperatuur en dus is deskundigheid geboden.

Het koelhuis in Nieuw-Vennep vindt u aan de IJweg 1635. Er zijn vier vriestunnels waarin op een dag 100 ton verwerkt kan worden. Voor het bewaren en vervoeren van vlees zijn er de vergunningen K en B. Nieuw-Vennep ligt in Noord-Holland, in de gemeente Haarlemmermeer.

Een bijzonder gunstige locatie: in de Randstad vlakbij Amsterdam en Schiphol. Het Frigo Group koelhuis in Nieuw-Vennep is via de A4 te bereiken. Dit zijn de contactgegevens van leidinggevende Margreet van Elderen van de locatie Nieuw-Vennep: +31 252 419 017, margreetvanelderen @ frigogroup. Com.

https://www.frigogroup.com/nl