Hovenier Vleuten
Image default
Woning en Tuin

EPS vulmateriaal zitzak: hoe milieuvriendelijk is het?

Er wordt vaak EPS vulmateriaal voor een zitzak gebruikt. Veel mensen denken dan direct aan de kleine, witte bolletjes, maar er is een nieuwere variant beschikbaar die nog beter is als vulmateriaal voor de zitzak. We hebben het dan over grijze +++ EPS parels, welke eenvoudig online te bestellen zijn bij EPS Parelshop. Tegenwoordig is er een grotere behoefte aan duurzame materialen dan voorheen. We willen allemaal beter zorgen voor aarde en milieu. De grote vraag is dan ook hoe milieuvriendelijk dit EPS vulmateriaal voor de zitzak is.

EPS vulling voor de zitzak is recyclebaar

Steeds vaker worden er bewuste keuzes gemaakt. We hebben het dan over duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarnaast valt ook te denken aan energiezuinigheid, wat ook steeds meer aandacht krijgt, zowel van particulieren als van bedrijven. Het is dan ook zo dat we de gevolgen beginnen te merken van lange tijd geen aandacht aan aarde en milieu besteden. Dit moet anders. U kunt met een gerust hart kiezen voor de extra duurzame, grijze +++ EPS parels als vulmateriaal voor uw zitzak. Het materiaal is dan niet biologisch afbreekbaar, maar het kan zeker wel goed worden gerecycled en opnieuw worden gebruikt. Zo worden ze vaak als grondvuller toegepast voor potplanten. Dit is uiteraard slechts een voorbeeld.

 

Profiteer van een lange levensduur

De grijze +++ EPS parels zijn een extra duurzame keuze. Deze pareltjes bestaan voor 98 procent uit lucht en hebben de belangrijke eigenschap zich te vormen naar het lichaam. Hierdoor wordt een optimaal comfort gerealiseerd, wanneer het materiaal wordt gebruikt als vulmateriaal voor de zitzak. Daarnaast ligt de kwaliteit hoog en gaan nieuwe EPS parels jarenlang mee, waardoor het niet snel opnieuw aan vervanging toe is. Wilt u uw zitzak opnieuw vullen met deze parels? Dan kunt u uw bestelling eenvoudig online plaatsen bij EPS Parelshop. Uiteraard kunt u voor advies en informatie altijd eerst even contact opnemen met deze webwinkel.