Welke afmetingen kiest u voor uw kussen op maat?

Het komt vaak voor dat loungebanken dezelfde afmetingen hebben. Dit geldt ook voor het zitkussen dat erin ligt. Heeft u uw kussens thuis opgemeten? Dan kunt u bij de specialist niet alleen deze maten zelf invoeren, in het assortiment heeft u ook een ruime keuze uit standaardafmetingen. Nadat u een van deze afmetingen uit heeft gekozen, bepaalt u zelf de afwerking van de stof en de kleur waarin u uw kussen op maat wilt. Zo wordt uw kussen alsnog op maat voor u gemaakt! Daarnaast zijn de stoffen uitstekend geschikt voor vocht en chemicaliën. De stof is slijtvast, absorberend en sneldrogend, waardoor uw kussen op maat tegen iedere weersomstandigheid buiten bestemd is.

Een kussen op maat gaat veel verder dan alleen de loungehoek

Naast dat u bij de specialist eenvoudig zittingen voor een loungehoek bestelt, kunt u hier ook terecht voor vele andere kussens. Denk aan buitenmatrassen, waterdichte kussens, bootkussens en caravankussens. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Laat het de specialist weten. Hier kunt u diverse kussens op maat laten maken. Omdat deze kussens de overeenkomst hebben dat er intensief gebruik van wordt gemaakt, zijn ze eenvoudig te reinigen en wassen. De kussens zijn waterafstotend, vlekwerend, luchtdoorlatend en de stoffen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. En met tientallen stoffen op voorraad, wordt het ontwerpen pas écht leuk. Een kussen op maat, waar u jarenlang plezier aan beleeft. Dat wil toch iedereen?

Ontdek de eindeloze mogelijkheden als u een kussen op maat laat maken

Als u nieuwe kussens wilt aanschaffen, gaat u naar een specialist als Kussen Allure. Hier weet u zeker dat u profiteert van een uitstekende service en eindeloos veel mogelijkheden. Allereest kiest u voor het soort kussen, zoals een rugkussen, sierkussen of zitkussen. Daarna kan het ontwerpen beginnen! Wat zijn de afmetingen waar uw kussen aan moet voldoen? Wat voor schuimsoort kiest u? Komt er een rits op de korte of lange zijde? En, misschien wel het belangrijkste, in welke kleur of wat voor patroon wilt u uw kussen op maat laten maken? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de ontwerpmogelijkheden die u heeft.