Hovenier Vleuten
Image default
Aanbiedingen

Vraag advies over waterontharding aan dé waterontharderspecialist in Zuid-Holland

Vindt u het water dat bij u uit de kraan komt te hard? Heeft u regelmatig last van kalkaanslag? Dan is een waterontharder een goed idee. Een waterontharderspecialist kan een dergelijk systeem aansluiten op uw waterleiding bij uw adres in Zuid-Holland. Het water wordt dan eerst door een ‘bad’ van harsballetjes geleid. Deze nemen de kalkdeeltjes op die in het water zitten. Het water dat vervolgens uit de kraan komt is daardoor een stuk zachter. Dit merkt u doordat u bijvoorbeeld uw koffiemachine of strijkijzer minder vaak hoeft te ontkalken. Ook smaakt het water lekkerder. Het benadert volgens velen de smaak van bronwater.

Kan een waterontharder ook op mijn waterleiding?

In principe kan op iedere waterleiding in ieder huis of bedrijfspand een waterontharder worden aangesloten. Er zijn verschillende systemen leverbaar, geschikt voor particulier gebruik of voor intensievere zakelijke toepassingen. Uw waterontharderspecialist uit Zuid-Holland, VB Waterontharders uit De Lier, kan u advies geven over welk systeem in uw situatie de beste keuze is. Zij kunnen dit systeem uiteraard ook voor u plaatsen. Hierna doet de ontharder zijn werk volledig automatisch, u hoeft er verder niets aan in te stellen. Hooguit het zout aanvullen dat wordt gebruikt om de harsballetjes te spoelen nadat ze zijn verzadigd met kalk en moeten worden gereinigd. Het afvalwater dat hieruit ontstaat, wordt via het riool afgevoerd.

Wilt u ook genieten van heerlijk zacht water?

In bepaalde regio’s in Nederland is het water zeer kalkrijk. Uw waterleidingbedrijf kan u vertellen of dat ook bij u het geval is. Als u ook wilt genieten van heerlijk zacht water en als u de levensduur van uw apparaten wilt verlengen, vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij VB Waterontharders. Zij kunnen een functionele waterontharder bij u plaatsen. Voor al uw vragen over de werking, kunt u deze waterontharderspecialist uit Zuid-Holland om raad vragen. Zij zijn een ervaren leverancier van deze systemen en kunnen u er alles over vertellen.