Hovenier Vleuten
Image default
Aanbiedingen

vakantiehuis Waddeneilanden

Opzoek naar een lekker rustige plek om uit te rusten naast het drukke werkleven? Dan is een vakantiehuis op de Waddeneilanden ideaal! Hier kun je ultieme rust ervaren en heerlijk uitwaaien op het strand. In de meeste gevallen hebben deze luxe vakantiehuizen namelijk een zwembad, zonnebank, whirlpool en een sauna! Hier kun je dus pure luxe ervaren en ook nog eens de natuur proeven.

Wat is er te doen op de Waddeneilanden?

Wat valt er eigenlijk te doen als je een vakantiehuis op de Waddeneilanden hebt? Er valt ontzettend veel te doen op de Waddeneilanden. Zo kan je bijvoorbeeld lekker gaan uitwaaien op het strand of een wadlooptocht gaan maken. Tijdens deze wadlooptocht worden er verschillende onderwerpen verteld. Zoals de bedreigingen op het wadgebied, de waarde van het gebied en het leven op het gebied. Dit is niet het enige wat er valt te beleven op de Waddeneilanden. Zo kan je ook mooie lange fietstochten maken door de duinen. Deze routes zou je ook kunnen lopen, ook erg mooi.

 

Wat zijn de Waddeneiland?

De Waddeneilanden telt 3 onbewoonde eilanden en 5 bewoonde eilanden. Met een vakantiehuis op de Waddeneilanden kan je alle Waddeneilanden gemakkelijk bezoeken door met de boot heen en weer te gaan. De eilanden liggen in het noorden van Nederland. Ze rijken van Groningen tot Noord-Holland, om Friesland heen. De bewoonde eilanden heten, Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. De onbewoonde eilanden heten Razende Bol, Rottumerplaat en Rottumeroog. Omdat de eilanden van Groningen tot Noord-Holland rijken, horen ze dus niet allemaal bij dezelfde eilanden. Texel en Razende bol behoren tot de provincie Noord-Holland. Ameland, Terschelling, Schiermonnikoog en Vlieland behoren tot Friesland. De onbewoonde eilanden Rottumeroog en Rottumerplaat tot Groningen. Veel mensen weten niet dat de Waddeneilanden ook onbewoonde eilanden telt. Op deze eilanden verblijven alleen vogelwachters die de natuur bewaren.

https://www.eilandverhuur.nl/vakantiehuis-waddeneilanden