Hovenier Vleuten
Image default
Sport

Uw tweedehands racefiets staat klaar

Het aanschaffen van een tweedehands racefiets biedt een hoop voordelen. Ten eerste is de prijs natuurlijk een stuk goedkoper ten opzichte van een nieuwe racefiets en ten tweede bent u in staat om straks snel en prettig van A naar B te fietsen op een sportieve en tevens efficiënte wijze. Indien dit u aanspreekt, dan kunt u besluiten om een keer bij het bedrijf Stam Racefietsen langs te gaan in Hardinxveld-Giessendam. Hier wordt u geholpen door twee ervaren mannen op het gebied van racefietsen. Twee broers met een uit de hand gelopen hobby. Het exacte adres vindt u op de website.

Een divers aanbod

Zowel in de winkel zelf, die ligt in Hardinxveld-Giessendam, als online is het bij het bedrijf Stam Racefietsen zo dat er sprake is van een groot en divers aanbod. Indien u langskomt, heeft u de keuze uit vele racefietsen. Racefietsen van verschillende merken en met verschillende prijzen, zowel nieuw als tweedehands. Hierbij kunt u tevens besluiten om extra accessoires aan te schaffen die aansluiten op uw racefiets. Indien u echter niet komt voor het aanschaffen van een racefiets maar voor de reparatie van uw huidige fiets, kunt u tevens terecht bij deze twee vakmannen.

Ontdek de uitstekende service in de winkel

In de winkel is het zo dat de service ten eerste aan moet sluiten op uw wensen. Daarom hoeft u niet per se langs te komen voor de aanschaf van een tweedehands racefiets, alhoewel deze mogelijkheid natuurlijk wel bestaat. U krijgt verder advies van beide heren over welke fiets past bij de persoonlijke doelen die u heeft. Persoonlijke fietsdoelen die voor iedereen verschillen. De volgende services worden aangeboden bij de verkoop of het onderhoud van een tweedehands racefiets: een proefrit op meerdere fietsen, voldoende aanbod aan racefietsen en dat u de racefiets die u aanschaft direct mee kan nemen naar huis. Het adres is Peulenstraat-Zuid 55. Natuurlijk kunt u ook de website bekijken.