Op een vakantiepark in de Alpen in Frankrijk beleeft u de leukste vakantie

Hoveniervleuten

In het dal van de Vallei Ubaye vindt u vakantiepark Domaine Loisirs de l’Ubaye in Frankrijk. Dit vakantiepark is gelegen op 1055 meter boven de zeespiegel. Dé plek waar u echt tot rust komt. In de nabije omgeving vindt u bergen van wel 3411 meter hoog en de rivier ‘Ubaye’ inclusief strand. Wist u dat de weg naar de vallei de hoogst bereikbare weg van Europa is? De omgeving vraagt om ontdekt te worden vanaf het water, land of vanuit de lucht. Iedereen vindt zijn plek in het vakantiepark in Frankrijk. Tip: maak tijd vrij voor het bekijken van de wonderlijke sterrenhemel vanuit de vallei. Door de heldere lucht geniet u van duizenden sterren.

Vakantie vieren in het vakantiepark in Frankrijk

Komt de zomervakantie er weer aan? Of heeft u juist een paar dagen vrij genomen omdat u bijvoorbeeld in het najaar wilt genieten van het prachtige weer? Breng uw vakantie door in het vakantiepark in Frankrijk! Jong en oud beleeft de ideale vakantie op Camping Domaine Loisirs de l’Ubaye. Overnacht u in een van onze chalets, mobilhomes of maakt u gebruik van onze glampingmogelijkheden? U richt uw vakantie precies in hoe u dat voor zich ziet. Bent u toe aan rust of komt u de prachtige omgeving ontdekken? Welk seizoen u ook op vakantie wilt, u bent altijd welkom bij het vakantiepark ‘Camping Domein Lorirs de l’Ubaye’ in Frankrijk.

Verschillende activiteiten te ondernemen in het vakantiepark in Frankrijk

Op een vakantiepark in Frankrijk is voor iedereen wel wat leuks te doen. Of u nu met een gezelschap met kinderen, actieve vakantiegangers of levensgenieters op pad gaat. Er zijn altijd leuke activiteiten om te doen. Zo kunnen de actievelingen gaan tennissen, basketballen, volleyballen, hardlopen of een potje tafeltennis spelen. Kinderen vinden hun weg in de kinderspeeltuin en nemen deel aan de spelmiddagen en ontdekkingstochtjes. Houdt u wel van een beetje actie? Wat dacht u van raften, mountainbiken of paardrijden? Natuurlijk kunt u ook altijd plaatsnemen aan het verwarmde buitenzwembad. Oftewel, in het vakantiepark in Frankrijk verveelt niemand zich.