Hovenier Vleuten
Image default
Gezondheid

Middels hypnotherapie je angst overwinnen nabij Rotterdam: hoe gaat dat in zijn werk?

Wil jij je angst overwinnen in regio Rotterdam, dan heb je daartoe wellicht al een of meerdere pogingen toe ondernomen. Niet altijd hebben deze het gewenste effect. De afgelopen jaren is hypnotherapie steeds meer erkend als effectieve behandelvorm bij angsten, maar ook somberheid, slaapproblemen, pijnklachten en meer. De behandeling kan op zichzelf staan, maar ook EMDR of cognitieve gedragstherapie aanvullen. Soms wordt er dus met reguliere artsen samengewerkt. Middels hypnose je angst overwinnen in regio Rotterdam is effectief, omdat het je tot de kern van je overtuigingen brengt.

Wat kun je van hypnotherapie verwachten?

In Capelle aan den IJssel, in de omgeving van Rotterdam, kun je voor deze behandelvorm terecht bij I-Reflection. De behandeling start niet direct, maar vangt aan met een intakegesprek, zoals ook gebruikelijk is bij andere behandelvormen. Zo kan de behandelaar je beter leren kennen, kun je vragen stellen en worden doelstellingen bepaald. Ook teken je een behandelovereenkomst. Tijdens het intakegesprek kan de behandelaar inschatten hoeveel sessies er ongeveer nodig zijn.

Een op maat gemaakte behandeling

Hypnotherapie is een behandeling die geheel wordt aangepast aan de cliënt en zijn of haar probleem. Om je angst te overwinnen in de gevestigde praktijk in Capelle aan den IJssel, in de omgeving van Rotterdam, wordt een andere aanpak gehanteerd dan bij bijvoorbeeld het stoppen met roken. De behandeling kent dus verschillende vormen. Je wordt in een lichte hypnose gebracht om dichter bij je eigen gevoelens en overtuigingen te kunnen komen.

Middels bovenmatige concentratie op je eigen pad komen

I-Reflection wordt gerund door een gediplomeerde en ervaren hypnotherapeut die bekend is met de behandeling van de meest uiteenlopende soorten klachten. Tijdens de hypnose zal je bovenmatig geconcentreerd zijn en wordt je onderbewustzijn op positieve wijze aangepast. Zo kom je dichter bij je eigen pad. Van de behandelaar kun je een open, vriendelijke en begripvolle houding verwachten. Behalve bij angst is de behandeling ook effectief bij onder andere pijn- en slaapproblemen, stress en burn-out en onzekerheid.

https://www.i-reflection.nl/