Hovenier Vleuten
Image default
Woning en Tuin

Maak je huis helemaal af met behulp van zonwering

Wil jij je huis van binnen en buiten een extra finishing touch geven? Kijk dan eens naar zonwering dat bij jou en je huis past. De klant heeft een grote keuze uit diverse soorten zonwering, met elk hun eigen voordelen. Wil je zonwering voor binnen? Of maakt buiten zonwering jouw huis juist helemaal af? 

Binnenzonwering 

Populaire binnenzonwering zijn houten jaloezieen en pvc jaloezieen. 

Houten jaloezieen

Houten jaloezieen geven je interieur een natuurlijke maar ook een stoere look. Houten jaloezieen zijn gemakkelijk combineren met je interieur en zorgen voor een luxe uitstraling. Houten jaloezieen op maat zorgen ervoor dat de zonwering perfect aansluit op je raam. De lamellen van de houten jeloezieen zijn gemakkelijk te kantelen, waardoor je gemakkelijk kunt bepalen hoeveel lichtinval en privacy je wilt hebben. 

Pvc jaloezieen

De pvc jaloezie is al voor een lange tijd een populaire vorm zonwering. Pvc jaloezieen hebben de looks van houten jaloezieen met extra voordelen. Zo zijn pvc jaloezieen duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. Net als houten jaloezieen is het gemakkelijk om te bepalen hoeveel privacy of lichtinval je in je ruimte wilt hebben. 

Buitenzonwering 

Populaire buitenzonwering zijn zonneschermen en screens. 

Zonschermen 

Met zonneschermen kun je in de zomer optimaal genieten in je tuin. Zonneschermen zijn modern en stijlvol en zorgen voor schaduw op jouw terras. Deze zonwering heeft ook nog functionele eigenschappen. Zo zorgt het niet alleen voor schaduw maar maakt het je woning ook nog koeler door zonnestralen buiten te houden. 

Screens 

Screens zijn schermen die aan de buitenkant van je raam gemonteerd moeten worden. Screens hebben een strakke en moderne uitstraling. Daarnaast zijn ze ook nog functioneel. Screens helpen met het buiten houden van de warmte en wanneer je de screens sluit heb je binnen volledige pirvacy.