Linnen gordijnen: een echt natuurproduct.

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer in elk interieur. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

Linnen gordijnen gratis op maat gemaakt

Bij ons kunt u gratis uw linnen gordijnen op maat laten maken. U kiest niet alleen het materiaal en de kleur, maar bepaalt ook zelf de afmetingen, de voering en de afwerking. Zo heb je altijd perfecte linnen gordijnen die perfect in uw interieur passen. Kiest u voor linnen, linnenlook of transparant? De mogelijkheden zijn eindeloos te bepalen. Om er voor te zorgen dat de gordijnen goed hangen, is het belangrijk om uw raam vooraf zorgvuldig op te meten. U meet de totale breedte, de totale hoogte en de breedte van het linker- en het rechter deel. Voor het meten van de hoogte moet u rekening houden met de ophangmethode. Bij rails, een roede of ingeslagen ringen meet u vanaf de bovenkant van de rail tot de vloer of vensterbank.

Tips reinigen van linnen gordijnen

Linnen is een natuurporductm en erg gevoelig voor krimp. Het is daarom af te raden om linnen gordijnen zelf te reinigen. Professioneel laten reinigen bij een stomerij is dan ook de beste oplossing. Kies voor een dry cleaming als reiniging methode. Hierbij wordt de stof gereinigd zonder dat er gebruik wordt gemaakt van wat.  Op die manier is de kans op krimp vele malen kleiner. Linnen gordijnen en vouwgordijnen kunt u strijken op de hoogste temperatuur. Linnenlook en transparante gordijnen kunt u wel zelf reinigen. U wast deze gordijnen op een wolprogramma op maximaal 30 graden. Deze stoffen zijn kreukherstellend en hebben nagenoeg geen last van krimp. 

Linnen: een stijlvol natuurproduct

Linnen is een natuurproduct dat wordt gemaakt van de vezels van de vlasplant. Linnen wordt op milieuvriendelijke wijze geproduceerd, waardoor het product erg duurzaam is. De stof linnen heeft nog meer bijzondere eigenschappen. Het materiaal is namelijk sterk en kleurvast. Bovendien kan de stof 20 procent van het eigen gewicht absorberen aan vocht, terwijl het fris en droog blijft aanvoelen. Natuurproducten zijn erg populair in hedendaagse interieurs. Daarom zijn linnen gordijnen ook een erg geliefde vorm van raambekleding. De grove structuur van linnen geeft de gordijnen een natuurlijke en luxueuze uitstraling. Wanneer u linnen gordijnen laat voeren worden ze een stuk voller. Dit benadrukt het stoere karakter van de gordijnen. Kortom, met linnen gordijnen brengt u absoluut sfeer aan in elke ruimte.

Linnen gordijnen zijn erg populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw ruimte. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Wilt u gratis advies? Dit bieden wij. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

http://www.linnengordijnenshop.nl/